Cappadocia Cave Resort Spa Otel Kapadokya | uygun oteller
uygun oteller: Cappadocia Cave Resort Spa Otel Kapadokya

6 Mayıs 2010 Perşembe

Cappadocia Cave Resort Spa Otel Kapadokya




Hotel CaveDeluxe Kapadokya'nın muhteşem rock formatları arasında Nestled olduğunu. Butik otelimizin anda turizmde tecrübe 25 yıl kalmak sağlamak için mükemmel bir hizmet sunmak lüks ve rahat.

Deneyim huzur ve konfor Ortahisar Kalesi, doğal güzellikleri zaman içinde korunmuş oldu, dibinde Kapadokya'nın merkezindeki geleneksel kültür bir yaşam biçimi olmaya devam etmektedir.


Odalar



Otelimizde ki toplam 15 odanın 13 tanesi, yüzyıllardır mağara ev olarak kullanılan yapının, orijinaline uygun olarak restore edilmesiyle oluşmuştur. Diğer 2 odamız eski taş binanın özenle yeniden yapılandırılmasının ürünüdür.

Restorant



30 kişi kapasiteli Nar Restaurant yanı sıra aperatifler, salata ve sandviç 24 saat geleneksel Türk yemeklerinden seçilen hizmet vermektedir.

Restoranımızda Biz de yerel organik ürünler kahvaltı hizmet 07:00 arasında yapılan reçel, çeşitli ekmek ve hamur işleri, meyve ve sebze ve çeşitli ev içerir - 11:00

sen kendi kötü gün önce size açık büfe çeşitli seçenekleri tadabilirsiniz menü ya da Nar Restaurant hazırlayabilirsiniz senin içinde kahvaltının keyfini istiyorsanız.

İletişim

Cavedeluxe Otel Tahir Bey sok. No: 14 Ortahisar Ürgüp Nevsehir Türkiye

Tel: +90 384 343 33 93
Fax: +90 384 343 33 94

  • Kapadokya Cappadocia Cave Resort Spa Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi