Burcu Kaya Otel Kapadokya | uygun oteller
uygun oteller: Burcu Kaya Otel Kapadokya

8 Mayıs 2010 Cumartesi

Burcu Kaya Otel Kapadokya



Tarih, Coğrafya ve Kültür’ün özenle bir araya geldiği Kapadokya’daki eviniz Burcu Kaya Otel’e hoş geldiniz.

Burcu Kaya Otel’de zaman, geçmiş ile bugün arasında büyüleyici ve konforlu bir serüvene dönüşür.

Otelimiz tam 20 yıl önce sizleri konuk etmek tutkusuyla itinayla hazırlandı. Güvenilir, sıcak ve profesyonel kadrosuyla birlikte tam 20 yıldır sizlerle sizi paylaşmak ise en büyük gururumuz oldu.

Zamanın Kapadokya’da gezindiği dingin ve büyüleyici anları yaşamak için her zaman hazırız.

Odalar

Odalarımızda telefon, tv, minibar, wireless (kablosuz internet), klima, uydu yayını, kasa, küvet ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.

Restorant

Özenle döşenmiş, dünya mutfağından çeşitli yerli ve yabancı içkilerin bir arada olduğu bar’ımızda tarihin ev sahipliğinde keyifli sohbetleri mutluluk dolu paylaşımlara dönüştürebilir, açık ve kapalı restoranlarımızda Ürgüp'ün zengin ve verimli topraklarındaki ekolojik tarım alanlarında yetiştirdiğimiz doğal ürünlerle hazırlanan yöremiz mutfağının en leziz örneklerini tadabilirsiniz.

Aktiviteler

Burcu Kaya Otel’de gün doğumunu unutulmayacak bir balon turu ile karşılayabilir, yüzme havuzumuzda peri bacaları manzarasına karşı dinginlikle serinleyebilirsiniz.




Öğleden sonralarınızı oyun salonumuzda masa tenisi ya da dart oynayarak büyük bir keyfe dönüştürebilir, tüm dünyayla olan iletişiminize ya da işlerinize kablosuz internet’in yer aldığı internet salonumuzda kesintisiz devam edebilirsiniz.






Kapadokya’daki ekolojik tarım bahçelerinde üretilen doğal ürünlerden yapılan yöresel yemeklerimizin yer aldığı açık büfe yemeklerimizin ardından keyif içkinizi yudumlarken, diskomuzda en güncel şarkılarda dans ederek büyük bir eğlenceyi dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Türk Gecesi
Semah gösterisiyle başlayan, içinizi dinlendiren ney sesiyle huzuru bulabilir. Zengin kültürümüzün çeşitli örneklerinden olan fasıl, halk oyunları, oryantal şov gösterilerini hem seyredip hem de katılabilirsiniz.

Ayrıca talebiniz doğrultusunda,
* At ile gezinti
* Araç Kiralama
* Bisiklet turları
* Rafting
* Jeep Safari
* Tracking

  • Kapadokya Burcu Kaya Oteli için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi