Hilton Worldwide Otellerinde Kampanya | uygun oteller
uygun oteller: Hilton Worldwide Otellerinde Kampanya

2 Mayıs 2010 Pazar

Hilton Worldwide Otellerinde Kampanya


Hilton Worldwide Otelleri’nin 25 milyon üyeli müşteri sadakat programı Hilton Hhonors, konuklarına, “dört kez kalın, bir gece ücretsiz konaklayın ya da iki kat puan kazanın” kampanyasını sunuyor.

Hilton Worldwide otellerinin 25 milyon üyeli müşteri sadakat programı Hilton HHonors, geçtiğimiz günlerde yeni promosyon kampanyasını açıkladı. 6 Nisan -30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada program üyeleri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels ve Hilton Homewood Suites otellerinden herhangi birinde 4 kez konakladıklarında bir gece ücretsiz konaklama ya da iki kat puan elde etme şansına sahip oluyor.

Hilton Hhonors’un yeni kampanyasından yararlanabilmek için, program üyelerinin önce hhonors.com/freestays web sitesi üzerinden kayıtlarını yaptırması, sonra da Hilton Worldwide markasını taşıyan herhangi bir program ortağı otelde konaklaması gerekiyor. Müşterilerin kazanabileceği bonus puanlara ya da ücretsiz konaklayacakları gün sayısına herhangi bir sınırlama da getirilmiyor. Hilton Worldwide, Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin kampanyayı, “HHonors programımız yaygınlaşmaya ve gelişmeye devam ederken, biz de sadık üyelerimize yeni avantajlar sunmak ve yeni üyelerimize de ödüllerini daha kısa yoldan kazanma olanağı tanımak istiyoruz” sözleriyle açıklıyor.

Kampanya, 6 Nisan-30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerli olacak

6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında program katılımcısı otellerde yapılacak konaklamalar için kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, otele giriş yapmadan önce www.hhonors.com/freestays adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Burada iki seçenekten birisi işaretleniyor. Yapılan seçim kesin ve nihai olarak kabul ediliyor. “ 4 Kez ya da 10 Gece Konaklamadan Sonra Ücretsiz 1 Gece”yi seçen müşteriler, 6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında üye otellerden herhangi birinde konaklayabiliyor. Söz konusu seçimi yapan müşterilere 4 kez ya da 10 günlük konaklama tarihinden itibaren, 6 hafta içinde ücretsiz gece konaklama sertifikası gönderiliyor. Ücretsiz gece konaklama sertifikaları bir yıl boyunca, Hilton Grand Vacation ve devre-mülk/kiralama tesisleri hariç, bütün Hilton Worldwide otellerinde geçerli oluyor. “Konaklama Başına İki Kat Puan”ı seçen müşteriler ise 6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasındaki konaklamaları için iki kat puan, diğer bir deyişle, konaklama başına sunulan puana eşdeğerde bonus puan kazanıyor. Ancak, baz puanlar üzerinden kazanılan bonus puanlar, VIP uygulamasına hak kazanma açısından geçerli olamıyor. Hilton HHonors™ membership üyeliği, Points & Miles™ puanları kazanılması ve kullanılması da “HHonors Koşulları”içerisinde değerlendiriliyor.

Detaylı bilgi için:

Güliz Özbek / Hilton Worldwide Türkiye, Doğu Avrupa ve Doğu Akdeniz Bölge Pazarlama Direktörü
Guliz.ozbek@hilton.com / 0212 315 60 15

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi