Tolya Otel Silifke Mersin | uygun oteller
uygun oteller: Tolya Otel Silifke Mersin

23 Kasım 2009 Pazartesi

Tolya Otel Silifke Mersin










Ana Sayfa

Güneşli Türkiye’nin güneyinde, Antalya-Mersin arasında doğanın tüm güzellikleriyle 2000 yıllık tarihin birleştiği yerde, sizlere küçük bir cennet yarattık. Bu cennetin adı “TOLYA HOTEL”. Rahat ve modern ulaşım olanaklarıyla Adana Havaalanı’na sadece 150 km.mesafede Adeniz’in en güzel koyu ve balıkçı köyü olan Atakent’de (Susanoğlu) kurulu. 30 oda, 70 yatak, 7 suit, 1 balayı odası, bütün odalarda split klima, 24 saat sıcak su, uluslararası görüşmelere açık telefon, fax, deniz manzaralı geniş balkonlar, suit ve balayı odasında TV ve mini bar, yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır.Türk ve dünya mutfağının özenle sunulduğu ve yemek yemenin zevke dönüştüğü 120 kişilik restaurantı, çiçekler arasındaki havuzlu çay bahçesi, geniş lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köşelerinden TV odası, lobi ve Restaurant’taki
Amerikan Barı, 40 kişilik toplantı (seminer) salonu ,denize sıfır, şifalı kumsalı ve diğer tüm özellikleriyle sizlere en iyisini sunmak için tüm içtenliğiyle sizleri karşılamaktadır.TOLYA HOTEL “Unutamayacağınız bir tatili ”yaşayacağınız yerdir.Yat turlarının düzenlendiği, Kıbrıs’ın karşısındaki tam 35 km’lik altın kumlu bir kumsal şeride sahip bu küçük cennette, Akdeniz'in masmavi pırıl pırıl suları ve diğer güzel özellikleriyle kucak açmış sizleri bekliyor. GeIeneksel Türk misafirperverliğiyIe TOLYA HOTEL'de sizleri karşılamaya hazırız. Burası, rüyalarınızdaki tatilin gerçeğe dönüştüğü yerdir.

Otel

30 oda, 70 yatak, 7 suit, 1 balayı odası, bütün odalarda split klima, 24 saat sıcak su, uluslararası görüşmelere açık telefon, fax, deniz manzaralı geniş balkonlar, suit ve balayı odasında TV ve mini bar, yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır.Türk ve dünya mutfağının özenle sunulduğu ve yemek yemenin zevke dönüştüğü 120 kişilik restaurantı, çiçekler arasındaki havuzlu çay bahçesi, geniş lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köşelerinden TV odası, lobi ve Restaurant’taki Amerikan Barı, 40 kişilik toplantı (seminer) salonu ,denize sıfır, şifalı kumsalı ve diğer tüm özellikleriyle sizlere en iyisini sunmak için tüm içtenliğiyle sizleri karşılamaktadır.

Odalar

Bütün odalarda split klima, 24 saat sıcak su, uluslararası görüşmelere açık telefon, fax, deniz manzaralı geniş balkonlar, suit ve balayı odasında TV ve mini bar bulunmaktadır.

Ulaşım

Mersin istikametinden gelirseniz Silifke'ye yaklaşık 20 km kala Atakent Susanoğlu beldesine gelirsiniz.Beldenin girişinde sol sahil tarafına yol ayrımı vardır.Oradan gittiğiniz zaman Tolya Hotel levhasını görebilirsiniz.Her yarım saatte bir Mersin otogarından kalkan Silifke Koop otobüsleri vardır,direk otelin önünde inebilirsiniz.
Antalya-Silifke istikametinden gelirseniz Silifke'yi 20 km geçince Atakent beldesine gelirsiniz.Susanoğlu belde çıkışında trafik ışıklarının olduğu yerden sağ tarafa yol ayrımı vardır.Sahilden yukarı doğru çıktığınız zaman Tolya Hotel levhasını görebilirsiniz.Silifke'den her 15 dakikada bir minübüs ve her yarım saatte bir Silifke Koop Mersin arabaları kalkmaktadır.


  • Detaylı bilgi için:Tolya Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi