The Shu-ra Butik Otel Marmaris/Muğla Butik Oteller | uygun oteller
uygun oteller: The Shu-ra Butik Otel Marmaris/Muğla Butik Oteller

6 Temmuz 2009 Pazartesi

The Shu-ra Butik Otel Marmaris/Muğla Butik Oteller

The Shu-ra Butik Otel Marmaris/Muğla

boutique konsept Butik otel, oda sayısı sınırlı olan, özel iç ve dış tasarımı ve mimarisi ile dikkati çeken, sahip olduğu konsept ile bir otel atmosferinden ziyade geniş bir konak, ev görüntüsünde olan küçük otellerdir. Butik otelde, personel ve müşteri ilişkileri genellikle informel düzeyde gerçekleşir, samimiyet ortamı ile başarılı bir turizm ve seyehat örnegi sunulur. The Shu-va, butik otele dönüştürülmüş, icindeki her şey müşterilerinin konforu, beklentisi ve talebi için tasarlanmış bir villa-pansiyondur.

Butik otelcilik, Avrupa'da seksenlerin sonlarından itibaren yükselen bir turizm anlayışıdır. Batılı ziyaretçilerin söz konusu otellere gösterdikleri rağbet, buldukları minimalizm, sıcaklık ve otantizmle ilgilidir. The Shu-va, sunduğu hizmet, samimi, huzur dolu atmosferi ve yenilikleriyle Marmaris’te örnek teşkil etmeyi hedeflemektedir.


HIZMETLERIMIZ
Oda + Kahvalti
Ogle Yemegi
Cay + Kahve Saati
Aksam Yemegi
Barbeku
Icecek ve icki servisi
Kutuphane
Havuz
Televizyon
Internet



TURLAR
Deniz, gunes, orman, temiz hava, kultur, tarih, doga, macera, heyecan, eglence... Gunlerinizi programlayarak bu birbirinden cekici turlara katilabilirsiniz:

Tekne Turu
Cleopatra (Sedir) Adası
Dalyan Caunos
Scuba Diving
Horse Safari
Quat Safari
Jeep Safari
Rafting
Go-Kart
Waterpark
Köy Turları
Fishing
Türk Gecesi
Türk Hamamı
Efes Antik Kenti
Pamukkale Gezisi
Rodos Gezisi
Hisarönü Gezisi
BUGUN ARAYIN!
Rezervasyonunuzu şimdi yaptırın, The Shu-va’nın şanslı müşterileri arasında yerinizi alın. Ücretlerle ilgili bilgi ve tum sorulariniz icin bize telefon veya e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0252 412 20 09

Mobil: 0 555 851 26 45

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi