Roma -Florasansa Venedik Turları | uygun oteller
uygun oteller: Roma -Florasansa Venedik Turları

5 Temmuz 2009 Pazar

Roma -Florasansa Venedik Turları

Roma-Floransa -Venedik

KLASİK İTALYA

ROMA GİDİŞ – LJUBLJANA DÖNÜŞ

7 Gece 8 Gün

TÜRK Havayolları ile

28 Haziran & 12, 26 Temmuz & 09 Ağustos Hareket

Havalimanı Vergisi ve Seyehat Sigortası Dahil



Süresi : 7 Gece 8 Gün



Geçerliliği :
28 Haziran & 12, 26 Temmuz & 09 Ağustos Hareket

Seyahat Programı

1. GÜN İSTANBUL–ROMA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali tatil.com kontuarında saat 07.00’de buluşma. Türk Hava Yolları’nın TK1861 sefer sayılı uçağı ile saat 09.05’de Roma’ya hareket, saat 10.40'de varış ve varışı takiben Roma şehir turu için hareket. Şehir turu sırasında görülecek yerler arasında Vatikan ve Dünya’nın en büyük katedrali olan St. Pietro Katedrali, filmlere konu olmuş Collosseum, Vittorio Emmanuel Anıtı, Roma Forumu, Piazza Navona, Castle St. Angelo, Venedik Meydanı, Aşk çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz panoramik olarak gördükleri bu muhteşem eserleri daha sonra kendileri teker teker içlerine de girerek gezebilirler. Akşam yemeğini içkili ve canlı müzik eşliğinde geçirmek isteyen misafirlerimiz için ekstra İtalyan Tavernası (50€) turumuza katılma imkânı. Geceleme otelimizde.

2. GÜN ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman, alışveriş ve dinlenme imkânı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Napoli & Pompei (100 Euro) , Napoli & Capri (125 Euro ) , Napoli & Pompei & Capri (150 Euro ) turuna katılabilirler. Bu turumuzda Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde kurulmuş olan ve dünyanın günümüze dek eski halini en iyi yansıtacak biçimde korunmuş olan sayılı antik kentlerinden Pompei’de kalıntı haline gelmiş dükkânlar, köylülerin yaşamış oldukları evler, anfi tiyatro, şehir meydanı, Napoli’de Pozilipio Tepesi, San Carlo Opera Binası, Kale, Santa Lucia Vittoria Emanuella Meydanını görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelinizde.

3. GÜN ROMA

Sabah kahvaltısının alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Tivoli turu . (30 Euro). Akşam yemeğini içkili ve canlı müzik eşliğinde geçirmek isteyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan İtalyan tavernası turumuza katılabilirler(40 Euro). Geceleme otelinizde.

4. GÜN ROMA – FLORANSA (285 km)

Sabah kahvaltısının ardından özel otobüsümüz ile Floransa’ya hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde ekstra düzenlenecek olan SIENA turuna katılabilirler(35€). Tur sonrası Floransa’ya hareket, varışın ardından otelimize yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

(Mesafe: Roma - Siena: 243 km ///Siena – Floransa: 79 km )

5. GÜN FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından yapılacak Floransa şehir turu için otelden hareket. Tur sırasında Arno Nehri, Ponte Vecchio köprüsü, Uffizi Sanat galerisi, San Giovanni Battista, Vaftizhane, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Öğleden sonra serbest zaman, alışveriş ve gezme imkânı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Pisa turuna katılabilirler(35€). Bu turumuzda dünyaca ünlü Pisa Kulesi, Katedral ve Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

6. GÜN FLORANSA – VENEDİK (262 km)

Sabah kahvaltısının ardından özel otobüsümüz ile Venedik’e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde ekstra olarak düzenlenecek Verona turuna katılabilirler (35€). Görülecek yerler arasında; Romeo ve Juliet’in evi, Senyörlük Sarayı, Arena, Dante meydanı bulunmaktadır. Turumuzun ardından Venedik’e hareket. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından varış ve varışı takiben Venedik Şehir turu. Turumuz sırasında görülecek yerler arasında; San Marco Meydanı ve Kilisesi, Tövbe Köprüsü, Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi, Giorgio Maggiore Kilisesi ve Büyük Kanal bulunmaktadır. Şehir turunun ardından otelimize yerleşme ve Geceleme otelimizde.

(Mesafe: Floransa – Verona: 238 km // Verona – Venedik: 124 km )

7. GÜN VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Murano & Burano adalar turuna katılabilirler (30€). Bu turumuzda Murano kristal ve cam işçiliğini, renkli evleri ve dantelleriyle ünlü Burano adasını görme imkânını bulabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

8. GÜN VENEDIK - LJUBLJANA(247KM) - İSTANBUL

Sabah kahvaltısından sonra özel otobüsümüz ile Ljubljana havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK1440 sefer sayılı uçağı ile 15.30`da İstanbul’a hareket. 18.35’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu…

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi