Burcu Kaya Otel Uygun Kapadokya Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Burcu Kaya Otel Uygun Kapadokya Otelleri

7 Temmuz 2009 Salı

Burcu Kaya Otel Uygun Kapadokya Otelleri

Burcu Kaya Otel




Burcu Kaya Hotel; 170 yatak kapasitesi, 82 toplam oda, 2 süit ve odalarda tarihi manzara ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Oda Özellikleri: Odalarda, Direkt telefon, müzik, balkon, minibar, güvenli kutu, internet, uydu yayını, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Otelde; Merkezi ısıtma, bahçe, oyun odası, internet, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda güvenli kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor, otopark, mağaza hizmetleri verilmektedir.

Spor Ve Eğlence: Burcu Kaya Hotel; Yüzme havuzu, çocuklar için çocuk havuzu, masa tenisi, disko, jogging, çocuklar için oyun alanı gibi aktivitelerle boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Yeme Ve İçme: Otelde; odaya kahvaltı, tam-yarım pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, teras bar, disko bar. 1 açık restaurant (250 kişilik), 2 kapalı restaurant (350 kişilik) mevcuttur.

Konferans Ve Toplantı: Burcu Kaya Hotel’ de kullanılmakta olan 120 kişilik 2 toplantı odası bulunmaktadır. bu salonlarda mikrofonlu ses sistemi, tepegöz, projeksiyon, beyaz tahta, slayt oynatıcı, video oynatıcı, DVD oynatıcı, televizyon fax, bulunmakta. Ayrıca 200 metrekarelik fuar alanı da bulunmaktadır.

Lokasyon: Burcu Kaya Hotel; Kayseri Havaalanına 80 km., Nevşehir Havaalanına 20 km mesafede bulunmaktadır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi