Moskova Turu Rusya Turları | uygun oteller
uygun oteller: Moskova Turu Rusya Turları

7 Temmuz 2009 Salı

Moskova Turu Rusya Turları

Moskova Turu


17-23 ARALIK 2007
Türk Hava Yolları İle
1.GÜN İSTANBUL-ST.PETERSBURG
Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile saat 13:20''de St.Petersburg''a hareket. Saat 17:50''de St.Petersburg''a varış ve Havalimanında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
2.GÜN ST.PETERSBURG
Kahvaltı sonrası Panoramik St.Petersburg şehir turu. Gezimiz esnasında; Nevsky Caddesi, Pushkin Anıtı, Eski Liman Fenerleri, Saray Meydanı, Birzhevoy Köprüsünden Vasilevsky adasına geçiş, Peter & Paul Kalesi, Aurora Zırhlısı, Hermitage Sarayı, Kanlı Kilise ve St.Isaac Katedrali görülecek yerler arasındadır. Arzu edenler öğleden sonra düzenlenecek olan Ekstra Hermitage Turuna katılabilir(40€) Geceleme otelimizde
3.GÜN ST.PETERSBURG
Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler gün içinde düzenlenecek olan Ekstra Peterhoff Park ve Sarayı turuna katılabilir (60€). Geceleme otelimizde.
4.GÜN -ST.PETERSBURG MOSKOVA
Kahvaltı sonrası serbest zaman. Saat 10:30 da Havalimanına transfer ve Russia Hava Yolları''nın FV 135 seferi ile saat 13:20''de Moskova''ya hareket ediyoruz. Saat 14:30''da Moskova''ya varış . Panoramik Moskova şehir turu. Gezimiz esnasında; Moskova''nın büyük alışveriş merkezleri Manej ve Gum''u, Bolsoy Tiyatrosu, Tverskaya Caddesi, Poklonnoya Tepesi ve Kremlin Saray''ı görülecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Arzu edenler düzenlenecek olan Ekstra Moscow By Night turuna katılabilir (15€).Geceleme otelimizde.
5.GÜN MOSKOVA
Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler gün içinde düzenlenecek olan Ektra Borodino Panoramik Müzesi ve Nazım Hikmet Mezarı turuna katılabilir (35€). Arzu edenler akşam düzenlenecek olan Ekstra Sirk turuna katılabilir(30€). Geceleme otelimizde.
6.GÜN MOSKOVA
Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler gün içinde düzenlenecek olan Ekstra Kremlin Turuna katılabilir (55€). Arzu edenler akşam düzenlenecek olan Rus Gecesi turuna katılabilir (50€). Geceleme otelimizde.
7.GÜN MOSKOVA-İSTANBUL
Kahvaltı sonrası serbest zaman. Saat 15:30''da havalimanına hareket ve Türk Hava Yolları''nın TK 1416 nolu seferi ile saat 18:25''de İstanbul''a hareket. Rahat bir uçuşun ardından saat 20:30''da İstanbul''a varış.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi