Etap Altinel Bodrum Resort Otel 5 Yıldızlı Bodrum/Muğla Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Etap Altinel Bodrum Resort Otel 5 Yıldızlı Bodrum/Muğla Otelleri

8 Temmuz 2009 Çarşamba

Etap Altinel Bodrum Resort Otel 5 Yıldızlı Bodrum/Muğla Otelleri

Etap Altinel Bodrum Resort




Etap Altinel Bodrum Resort; 210 toplam oda, 465 toplam yatak kapasitesi, 2 süit oda 34 kulüp odası, 10 bağlantılı oda, 2 özürlü odası, 174 standart oda. Odalar deniz ve bahçe manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalarda; Direkt telefon, müzik, minibar, güvenli kasa, split klima, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi, banyoda telefon bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Etap Altinel Bodrum Resort müşterilerine; Split klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, kuyumcu, kuaför, 24 saat oda servisi, jeneratör, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya mağazası, internet cafe, doktor, bebek bakıcısı ve ücretsiz otopark hizmetlerini sunmaktadır.

Spor Ve Eğlence: Müşterilerin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için otelin bünyesinde; Yüzme havuzu, çocuklar için çocuk havuzu, Türk havuzu, sauna-masaj, jakuzi, fitness merkezi, masa tenisi, bilardo, animasyon programları, voleybol, plaj voleybolu, okçuluk, anfi-tiyatro, çocuklar için oyun alanı, muz, jet-ski, kano, rüzgar sörfü gibi aktiviteler bulundurmaktadır.

Yeme Ve İçme: Otelde her şey dahil sistemli çalışmakta; lobi bar, snack bar, havuzbaşı bar, plaj bar, a la carte ve açık büfe servisi, 1 açık restaurant 300 kişilik), 1 kapalı restaurant (250 kişilik) seçenekleri bulunmaktadır.

Konferans Ve Toplantı: Otelde 200 kişilik kapasitesi bulunan 1 adet toplantı salonuna sahiptir. Salonda; Beyaz tahta, ses sistemi, televizyon, fax, havalandırma ve ışık sistemi bulunmaktadır. ayrıca 300 kişilik balo salonu da mevcuttur.

Lokasyon: Etap Altinel Bodrum Resort; Bodrum; 11 km, Güvercinlik 10 km. Bodrum-Milas Havaalanı 25 km mesafelerinde olup, özel plajı mevcuttur, denize sıfırdır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi