Solaryum Bronzlaşma | uygun oteller
uygun oteller: Solaryum Bronzlaşma

10 Temmuz 2009 Cuma

Solaryum Bronzlaşma

Solaryum


Havaların düzelmesiyle birlikte kollarımız, bacaklarımız görünür olmaya başlayınca bir bronzluk hevesi doğar içimizde. Tatile belki de Ağustos veya Eylül ayında çıkacaksınız, bu kadar süreyi beyaz bir ten yerine bronz bir tenle geçirmek istediğinizde imdadınıza solaryum yetişiyor. Sizler için solaryum ile ilgili bilgiler topladık. Solaryum ile bronzlaşmak niyetiniz varsa, sitemizi incelemenizde fayda var.

Aslında bronzlaşma olayı, insan cildinin ultra viyole ışınların zararlı etkilerine karşı kendini korumak için tepki vermesidir. Sonuçta güneşten veya solaryum cihazından alınan ultra viyole ışınlarına uzun süre maruz kalmak yaşlanma etkilerini artırır ve "malign melanoma" adındaki bir tür cilt kanserinin gelişimini de hızlandırır. Bu sebeple, güneş veya solaryum seanslarını dozajında tutup, belki daha az bronzlaşıp, daha çok sağlıklı bir cilde sahip olmak tercihimiz olmalıdır.

Solaryum, son zamanlarda oldukça fazla ilgi gören, sağlık ve estetik ile yakından ilgili bir konudur. Bronz bir tenin kişiyi ne kadar canlı, dinamik ve güzel gösterdiği bir gerçektir. Ancak hemen her konuda olduğu gibi, solaryumu kullanırken de dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Bunun yanısıra, bugün dünyada solaryumun faydası ve zararı konusunda tartışmalar hala sürmektedir.

Sitemizin amacı, insanlara sağlık ve estetik sunan bu cihazların doğru kullanımına katkıda bulunmak ve solaryumdan yararlanmak isteyen kişilere solaryum merkezlerini toplu olarak sunarak rehberlik etmektir.

Sitemiz, konunun uzmanı olan kişilerin yapacakları katkılara da açıktır. Çeşitli haber, makale ve araştırmalarınızı kendi isminiz altında yayınlanmak üzere bize gönderebilirsiniz.

Sitemizin toplumumuza ve bu sektöre faydalı olması dileğiyle, bronz günler...

Solaryum İstanbul - Ankara - İzmir - Bursa firmalarının yer aldığı, solaryum makinalari ve fiyatları konusunda rehber site.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi