Adapazarı Karasu Yılmaz Apart | uygun oteller
uygun oteller: Adapazarı Karasu Yılmaz Apart

7 Temmuz 2009 Salı

Adapazarı Karasu Yılmaz Apart

Adapazarı Karasu Yılmaz Apart


Karadeniz'in muhteşem güzelliği ile başbaşa kalacak ve unutulmaz bir tatil geçirebileceksiniz...

YILMAZ APART PANSİYON'un konforlu daireleri, aileye hitap etmesi, sessiz ortamı, kusursuz temizliği, denize yürüme mesafesinde ve ana cadde üzeride olması ve uygun fiyatı müşterilerimizi cezbeden özelliklerden bazılarıdır.

Apart pansiyonların, pansiyon ve otellerden farkı; pansiyon ve otellerde tek oda, apart pansiyonlarda ise en az iki oda bulunmasıdır. Her apartta mutfak bulunur, geniştir ve dairenize her türlü yiyecek ve içeceği getirebilirsiniz.

Dairelerimizin temizliği apart personelimiz tarafından gerçekleştirildiği için, size sadece gezmek ve eğlenmek kalır. Kendinizi Karadeniz'in ılık sularına bırakırken, kafanız rahat, gönlünüz ferah olsun. Bu yaz tercihiniz YILMAZ



Apartlarımız, 2+1 (75metrekare) oda tipinde olup beş kişiliktir. Salonumuz geniştir ve amerikan mutfak bulunur. Ayrıca her apartta 2 balkon bulunmaktadır.


Her apartın salonunda uydu yayını, kablosuz internet bağlantısı, koltuk, amerikan mutfak, buzdolabı, ocak, her türlü araç gereç ve yemek masası bulunmaktadır; böylece istediginiz taktirde kendinizde dışarıdan yemek söyleyebilir, dilerseniz kendinizde yemek yapabilirsiniz, kendinizi evinizde hissedeceksiniz, Yatak odasında Çift kişilik bazalı ortapedik yazak, komidin ve elbise dolabı bulunurken; çocuk odasında ise, iki tane tek kişilik ortapedik bazalı yatak ve komidin bulunmaktadır.


Cafeteryamızda boş zamanlarınızda eğlenip, oyun oynayabilir, televizyon(d smart) izleyebilir, müzik dinleyebilir, sıcak ya da soğuk içecekler içebilirsiniz. Ayrıca Apartların her bir bölümünde kablosuz internete bağlanabilirsiz


*5 kişilik apartlarda, istenilirse, 6 kişi kalınabilir, telefonla ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi