Solar Beach İstanbul Kilyos | uygun oteller
uygun oteller: Solar Beach İstanbul Kilyos

5 Temmuz 2009 Pazar

Solar Beach İstanbul Kilyos

İstanbul Kilyos Solar Beach




Açıklama


Kilyos Turban Yolu No:4



Kategori: Restoran Bar Beach Club
Semt: Kilyos
Şehir: İstanbul
Telefon: (0212) 201 13 23
Websitesi: www.solarbeach.net



Şehir içinde tatil keyfi yapmak artık İstanbul’lular için bir hayal olmaktan çıktı. 2006 yaz sezonunda tamamen yenilenen kurumsal yapısı, genç ve dinamik kadrosu ile kaliteyi ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz Solar Beach sizlerle…
Solar Beach, Art Group profesyonelliği ile yenilenerek sezona iddalı giriyor. 2006 yaz sezonu boyunca Solar Beach’ te restaurant işletmesini ve restaurant konsept danışmanlığını Tolga Atalay, mekanın işletmesini ise Ümit Doğan, yapıyor. Sarı ve turuncu renginin hakim olduğu mekanda konsept danışmanlığını Melissa Ağca ve Aycan Mısırlıoğlu yaparak, Solar Beach’e hareket getiriyorlar.

20 Mayıs tarihinde hizmete giren Solar Beach, Tolga Atalay işletmesindeki farklı dört konsept restaurant ile tüm yaz sizlerle buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tolga Atalay işletmesinde ki; Changchun Legends, Okka Express, Pizza di Parma, T Packed Tastes restaurantları ile Solar Beach herkesin damak tadına hitap etmeyi başarıyor. Tolga Atalay, Solar Beach müşterilerine pizzadan, çin yemeğine kadar bir çok alternatifi bulabilecekleri geniş bir yelpaze sunuyor.

Solar Beach haftasonu ailesi ve arkadaşları ile hoş vakit geçirmek isteyenler için; wind surf, jet ski, ring board, banana, hamburger gibi çeşitli su sporları, yarışmalar ve akşamüstü beach partileri ile de misafirlerine "tatil köyü" tadında hizmet verecektir.

Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler ve Güneye gitmeye vakti olmayanlar denizin, güneşin ve kumsalın keyfini Solar Beach’te çıkarabilecekleri gibi gerçekleşecek konserler ve partiler ile aradıkları her şeyi Solar Beach’te bulacaklar.

Her ayrıntıyı sizler için düşünen Solar Beach, haftaiçi 09:00 - 04:00 arası, haftasonu ise 09:00 - 06:00 arası hizmet verecek. Plaj girişi fiyatları hafta içi 15 ytl hafta sonu 25 ytl olan Solar Beach’te, 6 – 12 yaş grubu çocuklara % 50 indirim uygulanacağı gibi Solar Beach’ten 0 - 6 yaş grubu çocuklar ücretsiz yararlanabilecekler. Ayrıca 2000 kişilik açık otoparkı bulunan Solar Beach’te otopark derdiniz olmayacak.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi