Mr.Dim.Apart Otel fethiye/Muğla Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Mr.Dim.Apart Otel fethiye/Muğla Otelleri

7 Temmuz 2009 Salı

Mr.Dim.Apart Otel fethiye/Muğla Otelleri

Mr.Dim.Apart Otel



Mr.Dim.Apart Otel 13 toplam oda, 52 toplam yatak, 13 apart oda kapasitelidir. Otel deniz, bahçe ve dağ manzaralıdır.. Apart Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda split klima, mutfak malzemeleri, buzdolabı, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, kasa, duş, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Mr.Dim.Apart Otel’de klima ile ısıtma, internet bağlantısı, bahçe, çamaşırhane, ütü, 24 saat oda servisi, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Mr.Dim.Apart Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, masa tenisi, bisiklet sürme, jogging, adrenalini yüksek sporlar gibi seçenekler sunmaktadır (bunların bazıları ücretsizdir).

Yeme & İçme: Mr.Dim.Apart Otel’de kahvaltı salonu, havuz bar bulunmaktadır.

Konum: Mr.Dim.Apart Otel, Fethiye’ye 25 km, Marmaris’e 100 km, Saklıkent’e 70 km, denize 200 m, Dalaman Havaalanına 22 km uzaklıktadır. Özel plajı bulunan otel şehir merkezindedir, otelde ücretsiz otobüs bulabilirsiniz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi