sozbir-royal-residence Otel İstanbul/Üsküdar | uygun oteller
uygun oteller: sozbir-royal-residence Otel İstanbul/Üsküdar

5 Temmuz 2009 Pazar

sozbir-royal-residence Otel İstanbul/Üsküdar

sozbir-royal-residence Otel İstanbul


Oda & Detaylar: Tüm odalar boğaziçi ve deniz manzarasına sahiptir. SözbirRoyal Residence Otel’in Modernize edilmiş cumba şeklinde, zeminden tavana pencerelerden oluşan tüm odalarında; Radyolu saat, Çalışma masası, İkili direkt telefon hattı, Yerel ve enternasyonal uydu kanalları, Uzaktan kumandalı televizyon, Büyük boy mini bar, VIP standartta buklet malzemeleri, Bornoz ve terlikler, Saç kurutma makinesi, Büyüteçli ayna, Termostatlı klima, Oda içi kasa, Ek yastık, Köşe oturma grubu, Yemek masası, 160x200 yatak, İsteğe göre ekstra tek kişilik veya çift kişilik yatak, Boğaz manzaralı köşe küvetli banyosu mevcuttur. Ayrıca bebek sandalyesi ve bebek yastığı,Apart dairelerde mutfak bölümünde mikro fırın, su ısıtıcı, ikili elektrikli ocak ve mutfak aletleri bulunmaktadır.

Yeme&İçme: Sözbir Royal Residence Otel’in Bordeaux Restaurant-Bar’ında Türk ve Uluslar arası mutfakların en güzel örneklerini tadacağınız gibi branchlarda ve akşam yemeklerinde canlı piyano müziği ile size eşlik edecek. Akşam üstü 5 çayları, lobi snack servisi, küçük çaplı ziyafetler için Bordeaux Restaurant 220 oturmalı yemek düzeniyle hizmetinizde. Güneşin batışını ve boğazın muhteşem görüntüsünü doyasıya yaşayacağınız Terrace Restaurant 60 oturmalı yemek düzeninde olup yaz, kış hizmetinizde olup küçük gruplu özel toplantılarınız ve ziyafetleriniz için doğru bir seçim. Boğaziçinin muhteşem manzarasını kucaklayacağınız ve kendinizi bir sultan kayığındaymış gibi hissedeceğeğiniz 350 oturmalı yemek düzenindeki Pool Bar&Restaurantta mükemmel yemekleri tadacaksınız. Aynı zamanda yaz düğünü hayallerinizi gerçekleştiren bir mekan özelliğine de sahiptir.

Toplantı: Sultan's, Bordeaux, Pasha, Royal, King toplantı salonları bulunan Sözbir Royal Residence iş seyahatlerinizde ve toplantılarınızda sizleri benzersiz bir konumda, şık ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizlere hizmet vermektedir. Sizlerin tüm isteklerine cevap verebilecek standartlarda ve değişik büyüklüklerdeki salonlarının tamamı sonsuz boğaz manzaralı olup iş toplantılarınıza başka bir boyut katmayı hedeflemektedir. Benzersiz konumunu, şıklık ve kalitenin tamamladığı butik karakteriyle Sözbir Royal Residence iş seyahatlerinize ayrı bir boyut getirecek.

Servis&Hizmetler:Çocuk bakımı(isteğe bağlı), otopark, döviz bozdurma, bavul ve depo servisi, kasa, VIP limuzin transfer servisi, posta hizmeti, yüzme havuzu, yıkama ve kuru temizleme servisi, 24 saat oda servisi,uyandırma servisi,Vale park, jeneratör bulunmaktadır.

Eğlence ve Aktiviteler: Boğaziçi/Deniz manzaralı Royal yüzme havuzu size ve sevdiklerinize royal şıklığında geçireceğiniz bir günün ardından, boğazda güneşin batışını tecrübe edeceğiniz unutulmaz anlar vaat ediyor. Yazları Pool Bar’da içeceğiniz egzotik içecekleri, günün devamında havuz kenarında alacağınız bir akşam yemeğiyle tamamlayabilirsiniz. En sığ 1.70-en derin 2.80 olup ek olarak çocuk yüzme bölümü bulunmaktadır. Royal yüzme havuzu 80 şezlong düzeni, 350 oturmalı yemek düzeninden oluşmaktadır.

Konum: Sözbir Royal Residence Otel ; Boğaziçi köprüsü arasındaki sahil yolunun başlangıcında, sahile ve önündeki yürüyüş parkına sıfır konumda bulunmaktadır. Üsküdar’ın şehir merkezinde, sultanlara layık bir konumda eşsiz deniz manzarası ve Üsküdar’ın tarihi görüntülerini sunan bu muhteşem mekânın tadını çıkartın. Anadolu yakasında yaşayan İstanbul'lular için Üsküdar’ın bir transfer noktası olduğu gerçeğiyle; otelden İstanbul'un her yerine ve adalara, deniz ve kara yoluyla ulaşmak mümkündür. Avrupa yakasındaki otellere göre, Avrupa yakasının birçok yerleşim bölgesine deniz yoluyla çok çabuk ve sık frekanslarla ulaşmak mümkündür. Üsküdar meydanına 100m mesafede Eminönü, Beşiktaş, Kabataş, Adalar, Bakırköy, Ataköy deniz otobüsü vapur ve motor iskelesine 1 dk yürüyüş mesafesindedir. Anadolu yakasında yer alan birçok saray ve kasr’a sahil yoluyla ulaşmak sadece dakikalar alır. Ayrıca Boğaziçi kıyısı boyunca küçük sahil yerleşim alanlarında İstanbul’u en güzel ve en lüks balık restaurantlarını tecrübe edebilirsiniz. Yine Üsküdar sahilindeki Kız Kulesi ve meydanda düzenlenen kültürel etkinliklere sadece 5 dk yürüyüş mesafesindedir. İstanbul un en ünlü ve alışveriş merkezi Bağdat caddesine araçla 15 dk, Capitol alışveriş merkezine ise 5 dk da gidilebilir. Avrupa yakasında bulunan eski İstanbul’a, saraylara ve müzelere deniz yoluyla çok kısa zamanda ulaşabilirsiniz

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi