Turan Prince Residence Manavgat Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Turan Prince Residence Manavgat Antalya

14 Ekim 2009 Çarşamba

Turan Prince Residence Manavgat Antalya








Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya’da denize sıfır, altın kumlu ve Mavi bayrak sahibi plajı, modern ve konforlu dizaynı, lunaparkı, gün boyu animasyonu, çeşitli aktiviteleri, SPA Center’i ile size en güzel tatillerinizden birini yaşatmak için tasarlanmış olan otelimiz Türk konukseverliği ile hizmeti ilke edinmiş profesyonel kadrosu sizlere unutamayacağınız bir tatili sunmaktadır.


Odalar:

313 adet olan Otel odaları 26m2’lik olup, 2-3 kişilik veya 3 yetişkin + 1 çocuk veya 2 yetişkin + 2 çocuk içindir.

Odalarda;

Energy-Saver,
Banyo/WC,
Direk Telefon,
Banyoda Telefon,
Merkezi Klima (saate bağlı ve mevsimlik),
Sat TV, Digitürk
Saç Kurutma Makinesi,
Mini-Bar,
Duvardan duvara Halı,
Balkon.
Kasa odanın içindedir.


Eğlence Ve Aktiviteler:

Mini club’da, çocuk animatörleri eşliğinde 4-11 yaş arası küçüklerimiz için oyun bahçemiz mevcuttur. Siz gözünüz arkada kalmadan başka aktivitelere katılırken çocuklarınız burada bizlerle birlikte eğlenip çok güzel vakit geçirecekler.


Restorantlar:

Kahvaltı : 07:00 – 10:30
Öğle Yemeği : 12:30 – 14:30
Akşam Yemeği : 19:00 – 21:30

650 kişilik kapalı ve 100 kişilik açık Hasır Restaurant’ta, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği zengin uluslararası açık büfelerde farklı lezzetler sunulmaktadır. Yalnızca Turan Prince’te bulabileceğiniz Türk mutfağına özgü geleneksel yemekler evinizdeki lezzeti hiç aratmayacak kadar lezzetlidir. Türk mutfağının yanı sıra Dünya mutfağından zengin seçenekler sunulan ana Restaurant’ta yine bir sürü çeşidi barındıran soğuk mezelerimizin sunulduğu soğuk büfemiz, seçmekte zorlanacağınız kadar güzel tatlı çeşitlerimizle tatiliniz süresince hizmetinizdeyiz. Tercih tamamen size kalmış, ailenizle birlikte klimalı, sigara içilmeyen kapalı bölümde veya açık bölümde muhteşem lezzetleri tadabileceğiniz gibi, açık bölümünde havuz manzaralı bir mekânı da tercih edebilirsiniz.

A la carte Restaurantlar(rezervasyonlu) (19:00 – 21:30)

Akdeniz nadide köşelerinden biri olan Hotel Turan Prince Residence‘te alternatif bir akşam yemeğine ne dersiniz. Bir yanınızda Akdenizin eşsiz güzelliği, bir yanınızda Turan Prince’in yemyeşil doğası ve birbirinden lezzetli balık çeşitlerinin sunulduğu Turquoise Fish Restaurant’ta ya da Osmanlı mutfağında değişik tatlar bulabileceğiniz Osmanlı motifleri ile süslü Ottoman A la carte Restaurant’ımızda 1.sınıf bir hizmet anlayışıyla hafızanızdan hiç silinmeyecek, akdenizin masmavi eşsiz manzarasının yanı başında bir akşam yemeği sizleri bekliyor.

Snack Restaurant (12:30 – 16:00)

Eğlenceye mola verip, açık büfeyi aratmayacak zengin çeşitleriyle Fast-Food yiyecekler bulabileceğiniz bir mekan,.yemeğin ve serinliğin adresi Fast-Food yiyecek alternatifleri ve içecekleriyle Snack-Bar hizmetinizdedir..


Adres : Hotel Turan Prince Residence
Çolaklı / Side - Manavgat – Antalya
Tel : (0 242) 763 70 70 pbx
Tel : (0 242) 763 86 11
E-Posta : turanprince@turanprince.com.tr






  • Detaylı bilgi için:Turan Prince Resident
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi