Limak Arcadia Golf Resort Belek Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Limak Arcadia Golf Resort Belek Antalya

16 Ekim 2009 Cuma

Limak Arcadia Golf Resort Belek Antalya

























OTEL AÇIKLAMA: Limak oteller zincirinin ilk halkası olan Limak Arcadia Golf & Sport Resort, 1995 Eylül ayndan itibaren misafirlerine hizmet vermektedir. Mitolojide "huzur vadisi" anlamna gelen ve toplam 97.000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan Arcadia'da, doğanın bize sunmuş olduğu mavi ve yeşil güzellikleri aynı anda yaşayabilirsiniz.

ODA&DETAYLAR: Odalar ana binada standart odalar, grand suit ve aile suitleri ile bungalow tarzındadır. Suit ve odalarda bulunan imkanlar; jakuzi(suitlerde), balkon veya teras, tv, müzik kanalı, halı zemin, saç kurutma makinesi, emanet kasası, minibar, odada ve banyoda telefon, otel info kanalı, duş, wc, banyo, küvet, merkezi klima ve merkezi ısıtma şeklindedir.. Deniz, havu ve bahçe manzaralarını balkonunuzdan izleyebilirsiniz..

SERVİS&HİZMETLER: Jakuzi, teras, bahçe, kasa, otel info kanalı, merkezi klima, merkezi ısıtma, mangal, plaj, sahili iskele, fitness center, golf kulübü, disko, sinema, canlı müzik, çocuk ve genç kulübü, asansör, doktor, otopark, kuaför, market, amfitiyatro, oda servisi imkanları mevcuttur.

YEME&İÇME: Akdeniz mutfağı, Türk mutfağı, ana restoranda üç öğün açık büfe imkanı, uluslararası yiyecekleri sunulduğu snack restoran, sahilde deniz manzaralı fast-food restoran, rezervayon ile A la carte restoranlardan yararlanma imkanı, İtalyan mutfağı ve şarapların sunulduğu alakart restoran, Çin mutfağının lezzetlerini sunan restoran, Japon mutfağı ve restoranı, zengin Türk mutfağının sunulduğu alakart restoran, mangal restoran, sahil bar, disco bar, lobi bar olmak üzere toplam 8 adet barı ile hizmet vermektedir.

SPOR&EĞLENCE: 3 açık yüzme havuzu, çocuk bölümü, kapalı havuz, 2 su kaydırağı, fitness center, hamam, sauna, masaj, golf sahası, 6 adet golf kulübü, futbol, aydınlatmalı 4 adet tenis kortu, dağ bisikleti, plaj futbolu, plaj voleybolu, su topu, basketbol, mini golf, badminton, masa tenisi, okçuluk, shuffle board, boccia, dart, satranç, tavla, dama, havuz oyunları, dans kursları, step, aerobik, spor turnuvaları, animasyon, disko, akşam şovları, plaj partisi, sinema, canlı müzik, yaratıcılık atölyesi, çocuk kulübü, genç kulübü, kano, katamaran, rüzgar sörfü, deniz bisikleti, jet ski, parasailing, su kayağı, banana, ringo, dalgıç okulu imkanları mevcuttur.

TOPLANTI&KONFERANS: Toplam 500 kişilik 3 adet konferans salon bulunmaktadır. En büyük kapasite 450 kişiliktir ve 400 m2'dir. Ekipmanları: slayt projektör, tepegöz, flipchart, televizyon, ekran, barkovizyon, mikrofon..

KONUM: Serik - Belek‘te İskele Mevkii'nde bulunan Limak–Arcadia Golf & Sport Resort, Antalya Havaliman'ına 35 km, şehir merkezine 40 km, Belek merkeze sadece 700 metre mesafededir. Denize sıfırdır ve özel plajı vardır.

Telefon : +90 216 5773472 Üye
Telefon 2 : +90 224 2241004
E-posta : rezervasyonneredekal.com
Web : http://www.neredekal.com/limak-arcadia-golf-resort/
Adres : İskele / Belek / Antalya /

  • Detaylı bilgi için:Limak Arcadia Golf Resort

  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi