Barcelo Tatbeach Golf Resort Otel Belek | uygun oteller
uygun oteller: Barcelo Tatbeach Golf Resort Otel Belek

16 Ekim 2009 Cuma

Barcelo Tatbeach Golf Resort Otel Belek

































Hakkımızda:

Barceló Hotels, tek sahibi Barceló ailesi olan İspanyol otel ve seyahat grubu Barceló Corporation Empresarial şirketinin bir parçasıdır. Barceló Hotels & Resorts bunun otel bölümüdür ve oda sayısı bazında dünyadaki 28 büyük otel zinciri arasında yer almaktadır. (Dünya üzerinde 15 ülkede 45 binin üzerinde oda.)
Barceló Hotels & Resorts hem tatil eğlence pazarında (Otel portföyünün %51’i.) hem de şehir ve iş pazarında olmak üzere (%49) yönettiği toplam 182 otelle yeterli ürün farklılaştırması sunmaktadır. Barceló’nun en büyük stratejik hedeflerinden biri de bünyesine orta ve yüksek standartlarda oteller ekleyerek kalite portföyünü genişletmektir.
Son yıllarda Barceló’nun şehir otel geliştirmeleri ile kongre ve toplantı faaliyetleri, spa tesisine sahip oteller, golf otelleri ve benzersiz otellere özel özen gösterilmiştir. Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri şehirleri Barceló’nun ileriye dönük gelişme planlarında en büyük stratejik hedefleri olmaya devam etmektedir ve bu durum Amerikan otel yönetim şirketi “Crestline Capital”in (Şu anki adıyla Barceló Crestline) satın alınması veya Paramount Oteller zincirinin sahibi olan İngiliz şirket Dawnay Shore Hotels Plc ile anlaşma yapılmasında görülebilir. Barceló Hotels, halihazırda İngiltere, İskoçya ve Galler’in çeşitli yerlerinde bulunan 20 kuruluşunu idare etmektedir. Bunun yanında, Barceló Group'un Amerika’daki kolu olan Crestline Hotels & Resorts geçtiğimiz günlerde Tidewater Hotels & Resorts şirketi ile bir anlaşma imzalamıştır ve şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde 17 yeni oteli bünyesine katmıştır. Barceló Group, bu ülkede 65 otele ulaşmayı hedeflemektedir.

Barceló Corporation aynı zamanda İspanya'nın en büyük seyahat acentelerinden biri olan Barceló Viajes’in de sahibidir. Dünyada 500'ün üzerinde ofisi bulunmaktadır. Ana faaliyet alanları Seyahat, Eğlence ve Tatil sektörleridir ve bu sektörlerde zengin, farklı ürün portföyünü sunmaktadır.

Barceló Tat Beach & Golf Resorts

Üçkum Tepesi Mevkii Belek Turizm Merkezi 07507 Belek Antalya Türkiye
Tel: +90 0242 710 26 00 Fax: +90 0242 725 44 17

tatbeach@barcelo.com

  • Detaylı bilgi için:Barcelo Tatbeach Golf Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi