Meder Resort Otel Kemer Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Meder Resort Otel Kemer Antalya

13 Ekim 2009 Salı

Meder Resort Otel Kemer Antalya






















Denizi, yeşili ve doğasıyla Kemer tüm dünyada en çekici tatil merkezleri arasında yer almaktadır. Benzersiz doğası ve yüzyıllara damgasını vuran tarihi, tiyatro, opera festivalleri, zengin gece hayatıyla mükemmel bir tatil cenneti olan Kemer merkezinde bulunan nadide bir incidir Meder Resort Hotel....

9500 m2 alan üzerine kurulu olan, 5 yıldız konforu, konsepti ve kalitesi ile sizlere hizmet sunan Meder Resort Hotel denize 225 metre mesafede olup, Antalya havalimanına 50 km, Antalya’ya 45 km uzaklıktadır.
Mükemmel dekorasyonu ve zevkle döşenmiş 213 standart oda, 12 suite oda ve 3 özürlü odası olmak üzere toplam 228 odadan oluşmaktadır.

Odalarımızda; merkezi sistem klima, direkt telefon, saç kurutma makinası, uydu tv yayınları, kiralık kasa, minibar hizmeti bulunmaktadır. Odalarımızın bir kısmı normal balkonlu olup bir kısmında fransız tarzı balkon bulunmaktadır. Halı kaplı ve özel duvar kağıdı ile modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Standart odalarımızda; banyo, makyaj aynası, küvet, duş ve wc, suite odalarımızda ise bunlara ek olarak duşakabin ve çift lavabo bulunmaktadır. Tüm odalarımız çipli kapı kartı sistemi ile çalışmaktadır.

Herşey dahil sistemiyle misafirlerimize hizmet sunan Meder Resort Hotel lobby katında bulunan ana restaurantımızda Türk ve Uluslararası mutfaklardan farklı lezzetler bulacaksınız.

Kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, gece hafif (snack ) yemeği açık büfe tarzında servisleri yapılmaktadır. A'la Carte Restaurantımızda rezervasyon yaparak Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini tadabilirsiniz.

Lobby bar, pool bar ve vitamin barımızda muhteşem içki ve kokteyllerimizi tadarak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

SPA Merkezi, Masaj, Hamam, Sauna, Sağlık (Fitness) Merkezi, Kapalı Havuz, Welness, Havlu Servisi, Plaj ve Plaja Mekik Servisi yapılmaktadır. Ayrıca animasyon ve mini club hizmeti verilmektedir.

Güzellik merkezimizde jakuzzi, masaj üniteleri olup değişik masajlar yapılmaktadır. Ayrıca 24 saat tıp hizmeti, bilardo, dalgıç okulu, oyun salonu, oda servisi, çamasır ve kuru temizleme servisi, internet, plajda su sporları bulunmaktadır.

Gününüzü hotelimizdeki kapalı diskomuzda dans ederek veya animasyon şovları ile hoşça vakit geçirerek tamamlayabilirsiniz.

Meder Resort Hotel’de farklı ve kaliteli bir tatilin keyfini yaşayacaksınız.




Oda Özellikleri


Odalarımız mükemmel dekorasyonu ve zevkle döşenmiş 213 standart oda, 12 Mobilyalı oda, 3 özürlü odası olmak üzere toplam 228 odadan oluşmaktadır.

Odalarımızda; merkezi sistem klima, direkt telefon, uydu tv yayınları ve müzik yayınları, kiralık kasa, minibar hizmeti verilmektedir. Odalarımızın bir kısmında balkon bir kısmında ise Fransız tarzı balkon bulunmaktadır. Bütün odalarımızın tabanı halı kaplı olup özel duvar kağıdı ile modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Banyo; makyaj aynası, küvet, duş, wc, duvar kağıtlı olup aile odalarımızda bunlara ek olarak duşakabin ve çift lavabo bulunmaktadır. Tüm odalarımız çipli kapı kartı sistemi ile çalışmaktadır.


Oda Hizmetleri

Oda Temizliği (Her gün), Odadaki havlular hergün çarşaflar ise gün aşırı değiştirilir.
24 saat oda servisi.
Oda Girişleri : 14:00
Oda Çıkışları : 12:00 dir.


Ücretli Aktiviteler

Oda Kasası, Güzellik Merkezi, Jacuzzi, Masaj Üniteleri, Yosun Bakımı, Köpük Banyosu, Doktor Servisi, Tenis Işıklandırma, Tenis Ekipmanı, Bilardo, Dalgıç Okulu, Çocuk Bakıcılığı, Telefon, Fax, İnternet, Su Sporları, Çamaşır Yıkama, Kuru Temizleme, Ütü Servisi, Oda Servisi, Lobbyde Wireless Kullanımı, A'la Carte Restaurant ( Rezervasyon + Ücretli ), Diskodaki İçecekler, Türk Kahvesi, Taze Meyve Suları, Yabancı Alkollü İçecekler, Şişe İçecekler, Bio Eneji, Belirtilen Saatler ve Yerler Haricinde Talep Edilen Yiyecek ve İçecek Hizmetleri.


Ücretsiz Aktiviteler

Hamam, Sauna, Kapalı Havuz, Tenis, Fitness Servisi, Plaj, Plaja Mekik Servisi, Havlu Servisi, Şezlong, Minder, Şemsiye, Minibar ( Haftada 1 kez doldurulur.) Animasyon, Mini Club

* Yukarıda belirtilen aktiviteler sezona ve hava şartlarına bağlı olarak değişmektedir.


Hotelimizde SPA Centre, Masaj, Hamam, Sauna, Fitness Centre, Kapalı Havuz, Welness, Havlu Servisi, Plaj ve Plaja Shuttle Servisi yapilmaktadır. Hotelimizde animasyon ve mini club hizmeti verilmektedir.

Güzellik merkezimizde jakuzi, masaj üniteleri masajlar yapılmaktadir. Ayrıca 24 saat tıp hizmeti, bilardo, dalgıç okulu, oyun salonu, oda servisi, çamaşır ve kuru temizleme servisi, internet ve play station, plajda su sporları bulunmaktadır.

Gününüzü hotelimizdeki kapalı diskomuzda dans ederek veya animasyon şovları ile hoşça vakit geçirerek tamamlayabilirsiniz.



Adres: Merkez Mah. Barışmanço Cad. Kemer/Antalya/TÜRKİYE

Tel : +90 242 814 60 00
Fax: +90 242 814 70 35

  • Detaylı bilgi için:Meder Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi