Maritim Pine Beach Resort Belek Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Maritim Pine Beach Resort Belek Antalya

17 Ekim 2009 Cumartesi

Maritim Pine Beach Resort Belek Antalya


















Hakkımızda:

10-2575 kişi kapasiteye sahip olan salonlarımızı içeren kongre merkezimiz TEKNİK DONANIMI İLE Belek bölgesinin, deluxe standartta en kapsamlı ve en büyük kongre merkezidir.

Bu konuda profesyonel alt yapısı ile ve deneyimli personeli ile pek çok ulusal ve uluslararası toplantı seminer kongrelere ev sahipliği yapmaktadır. Konferans, seminer, kongre, eğitim toplantı, tiyatro, konser defile gösterileriniz, ziyafet ve en son teknolojiye sahip teknik ekipmanları ile salonlarımız kusursuz hizmet sunmaktadır.

Konaklama:

Belek bölgesinin kendine özgü doğal fıstık çamlarıyla içiçe yüksek konforlu bir konaklama için zengin alternatifler...

Doğayla başbaşa kalabileceğiniz, Pine Beach mimari özellikleri doğa ile bütün oluşturmuştur. Doğal bitki örtüsü ve buna bağlı olarak yaşamlarını sürdüren kuş türleri ve sincaplar hepimize ev sahipliği yapmaktadır. Bu doğal ortamda yüksek standartlarda bir konaklama konforu sizleri bekliyor. Geniş tutulmuş boyutları, modern dekorasyonu, güncel teknoloji içeren detayların yeraldığı odalar ve ISO ve HACCP standartlarında bir konaklama hizmeti...

Yiyecek İçececk:

PINE BEACH CITY en lüx banket ve konferans hizmet ağına sahiptir. Otel; 2 görkemli balo salonu, farklı kullanımlar için değişik ölçülerde 9 fonksiyonel salonuyla, 12 kişiden 2575 kişiye kadar her türlü özel banket organizasyonlarınıza, düğünlerinize, uluslar arası konferanslarınıza, seminerlerinize, prezantasyonlarınıza ve değişik amaçlı tüm toplantı organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabilir. Ayrıca 2500 kişilik özel bahçesi de hizmetinizdedir.



  • Detaylı bilgi için:Maritim Pine Beach Resort
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi