Club Mega Saray Otel Belek Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Club Mega Saray Otel Belek Antalya

17 Ekim 2009 Cumartesi

Club Mega Saray Otel Belek Antalya















Konum:

Club Mega Saray 1992 yılından itibaren Antalya Belek'te 1. Sınıf Tatil Köyü olarak turizm sektörüne hizmet vermektedir.
Bir Şahinler Holding kuruluşu olan Club Mega Saray 1996 yılında TUROB (Türkiye Otelciler Birliği) tarafından En İyi Tatil Köyü seçilerek Altın Anahtar ödülünü kazanmıştır.

Selçuklu mimarisinin modernize edildiği, doğanın renklerinin bütünleştiği özgün yapısı ile 120.000 m² alan üzerine kuruludur.


Odalar


Tesisimiz toplam 1000 yatak kapasitelidir.

Standart club odası :




Standart otel odası :



Standart select odası :





Aile odası :


Family Junior Suite's :


Club bölümünde yer alıp toplam 32 odadır. Tüm odalar Dublex ve Bahçe Manzaralı olup ,iki ayrı odadan oluşmaktadır. Odalar aynı zamanda ara kapıyla birbirinden ayrılabilmektedir. Her birinde 1 er adet balkon mevcuttur. Odalar modern dizayn edilmiş olup,tüm odalarda yerler halı kaplıdır. Odalardan biri oturma odası diğeri yatak odası olarak dizayn edilmiştir. Her bir odada 1’er adet LCD Televizyon yer almaktadır. Oturma odası olarak kullanılan odada 2 adet Sofa,Mutfak,Bir adet banyo / WC (duşa kabinli) yer almaktadır. Minibar iki günde 1 defa olmak üzere alkolsüz içecekle doldurulur. Safe Box ücretsizdir.




Family Suite's :


Club bölümünde yer alıp toplam 34 odadır. Tüm odalar Bahçe Manzaralı olup ,iki ayrı odadan oluşmaktadır.Odalar kapıyla birbirinden ayrılabilmektedir. Her birinde 1 er adet balkon mevcuttur. Odalardan biri oturma odası diğeri yatak odası olarak dizayn edilmiştir. Her bir odada 1’er adet LCD Televizyon yer almaktadır. Yatak odasında Banyo/WC (duşakabin) Oturma odasında WC bulunmaktadır. Odalar modern dizayn edilmiş olup,tüm odalarda yerler halı kaplıdır. Oturma odası olarak kullanılan odada 2 adet Sofa,Mutfak yer almaktadır. Minibar iki günde 1 defa olmak üzere alkolsüz içecekle doldurulur. Safe Box ücretsizdir.



Jakuzzi Suite's :


Club bölümünde yer alıp 55m2 alandan oluşan toplam 9 odadır. Tüm odalarda dış manzaralı jacuzziler olup ,odalar bahçe,deniz veya havuz manzaralıdır. Suite iki ayrı odadan oluşmaktadır.Odaların dışında duş,wc ve iki lavabonun bulunduğu ayrı bir koridor yer almaktadır. Odalar modern dizayn edilmiş olup,tüm odalarda yerler halı kaplıdır.

Odalardan biri oturma odası diğeri yatak odası olarak dizayn edilmiştir. Her bir odada 1’er adet LCD Televizyon yer almaktadır. Oturma grubu bulunan odada 1 adet teras şeklinde balkon mevcuttur.Oturma odası olarak kullanılan odada Mutfak, Mini bar yer almakta olup iki günde 1 defa olmak üzere alkolsüz içecekle doldurulur. Safe Box ücretsizdir.



1 adet Pasa Suit:


Toplam alanı 115 m² olan “Pasha Suite”, birisi çift katlı (80 m²) diğeri de ara kapısı sürgülü olan deniz manzaralı iki odadan (35 m²) oluşmaktadır. Çift katlı odada zemin katta antre, oturma odası, LCD tv, bar, WC ve balkon; üst katta da yatak odası, LCD tv, jakuzi, WC ve kıyafet odası bulunmaktadır. Ara kapılı odada ise,iki adet yatak odası tek banyo-WC ve LCD tv bulunmaktadır.




Odalardaki Mevcut İmkanlar:

Duş / WC (Club + Otel + Aile Odalarında) Kuvet / WC (Select Odalarda)
Laminant / Halı (Club Odaları + Aile odaları ), Halı Zemin (Otel Odaları + Select Odaları)
Mini Bar
Fön
Harici Telefon
Klima (Merkezi Sistem)
Uydu Kanallı TV Sistemi
Müzik Kanalı
Özel Kasa
Balkon


Aktiviteler:



Konuklarımız herşey dahil sistemimizde Enternasyonel Animasyon Ekibimizle birlikte unutulmayacak anlar yaşamaktadırlar...


Gündüz Aktiviteleri:


PING PONG
STEP-AEROBIC
TAE BOO OKÇULUK PLAJ VOLEYBOLU

BASKETBOL MINI FUTBOL SU TOPU MINI GOLF BOCCIA
BADMINTON SHUFFLEBOARD ÇEŞİTLİ TURNUVALAR HAVUZ OYUNLARI YARIŞMALAR


Mini Club (4-13 Yaş)
Enternasyonel ve deneyimli Mini Club ekibiyle gün boyunca turnuvalar, oyunlar ve yarışmalar...

Tenis
14 Adet Çim Halı - Kuars zeminli (2 adet aydınlatmalı) tenis kortumuz mevcuttur. Tenis dersi ve gece aydınlatması ücretli, tenis ekipmanları ve gündüz kort kullanımı ücretsizdir.

Su Sporları :


Konuklarımız deniz bisikleti, sörf (ehliyeti olana), kanodan ücretsiz;
Parasailing, katamaran, jet ski, su kayağı, banana, ringo imkanları ve yelken-sörf derslerinden ücretli olarak yararlanabilirler.


Gece Aktiviteleri:


14 Günlük Show programında Müzikaller, Yarışmalar, Cabare’ler, Playback, Canlı Müzik, Revü’ler, Plaj Partileri, Türk Gecesi, Siyah-Beyaz Geceleri ve çeşitli eğlenceler sizleri beklemektedir.
Diskomuz gece programlarını takiben Türk ve Yabancı müzikler eşliğinde eğlenmeye devam etmek isteyen konuklarımız için 02.00´ye kadar açıktır.


ADRES: Üçkum Tepasi Mevkii P.K. 39
07501 Belek / Serik / Antalya / TÜRKİYE
TEL: +90 242 710 11 00
FAX: +90 242 710 11 30 / 33
E-MAIL : info@clubmegasaray.com.tr











  • Detaylı bilgi için:Club Mega Saray Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi