Belconti Resort Otel Belek Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Belconti Resort Otel Belek Antalya

16 Ekim 2009 Cuma

Belconti Resort Otel Belek Antalya

























Otelimiz:

Antalya’nın 35 km doğusundaki yeni Turizm Merkezi Belek’de, okaliptüs ormanları ve çam ağaçları ile koruma alanı ve kumlu / ince çakıllı sahil şeridi üzerinde bulunmaktadır.

Aynı zamanda, uluslararası Standartlara uygun birçok modern golf sahaları ile Belek bir golf cennetidir ve bölgenin tarihi güzelliklerini görmek için en iyi başlangıç noktalarından biridir.

Kasım 2004 yılında bölgede açılan Kilise, Sinagog ve Cami üçlüsünün buluşturulduğu “ Dinler Bahçesi “ Belconti Resort Otel’e yakın mesafede bulunmaktadır.

Tesisimiz 98.000 m2 alana kurulu ve denize “0” geniş bitki örtüsüne sahip, yeşilliklerle çevrili ve Çevre bilinci ile tanzim edilmiştir.

Belconti, zevkle dekore edilmiş geniş lobi, resepsiyon, panorama teraslı lobi bar ve 4 adet panoramik görüntülü asansörlü ana bina, ek bina ve 2 ve 3 katlı villa gruplarından oluşmaktadır.

Ayrıca 2 adet açık tatlı yüzme havuzu (905 m2 / 724 m2), 3 kaydıraklı aquapark), 1 adet kapalı yüzme havuzu (122 m2), çocuk havuzu, havuz-bar, açık hava disko, çocuk kulübü, snack-bar, 8 adet tenis sahası, futbol sahası (40*70m.), plaj-voleybol, ana restaurant (sigara içilmeyen bölüm) ve teras, Osmanlı ve İtalyan mutfağı olmak üzere 2 adet A’la Carte Restaurant, gözleme çadırı, alışveriş merkezi, wellness center, sauna, buhar banyosu ve kapalı yüzme havuzu, Balo Salonu ve güneş ışığından yararlanılabilecek toplantı salonları bulunmaktadır.

Misafirlerimizin Herşey Dahil konseptimizin bir parçası olan kol bilekliğini takması gerekmektedir.



Odalar :

Toplam oda sayısı: 500

246 Ana bina( 4 adet engelli odası ) , 108 oda Ek bina (1 adet engelli odası) , 146 oda Villa (1 adet engelli odası).

417 Standart Oda, 1 çift kişilik yatak yada 1 çift kişilik yatak + 1 tek kişilik yatak yada 2 tek kişilik yada 3 tek kişilik yataktan oluşmaktadır.

45 Suite, Modern olarak dekore edilmiş 1 yatak odası , 1 oturma odası ve banyodan oluşmaktadır.

26 Delux Oda Lüks ve modern tasarımlı odada LCD-TV, Jakuzzi, Duş /WC, 2 Suite Lüks ve modern tasarımlı odada LCD/TV,Banyo/WC, 1 yatak odası ve 1 oturma odası.

2 Kral Dairesi Lüks ve modern dekore edilmiş, LCD/TV, Jakuzzi, Duş/WC, 2 yatak odası ve 1 oturma odası.

4 Balayı Odası Lüks ve modern dekore edilmiş, LCD/TV, Jakuzzi, Duş/WC.

6 Deluxe Apart Lüks ve modern dekore edilmiş, LCD/TV, Jakuzzi, Duş/WC, 1 yatak odası ve 1 amerikan mutfağı olan oturma odasından oluşmaktadır (Alt kat oda balkonları jakuzili).

Odalar merkezi klimalı (sıcak/soğuk belirli saatlere göre), rahat ve konforlu döşenmiş odalarda balkon - teras veya Fransız balkon (patio), küvet / duş / WC, saç kurutma makinesi, uydu-tv,televizyonda müzik kanalı, telefon, mini bar, kasa (ücretsiz).

Ana ve Ek binadaki odaların zemini halı, villa odaların zemini mermerdir. Tüm odalar deniz veya bahçe manzaralıdır. Çevreyi koruma bilinci ile işletilen tesisimizde yatak çarşafları ve havluları 2 günde bir değişmektedir.


Adres : İskele Mevkii – 07506 Belek / ANTALYA

E-Mail Adresi : info@belconti.com
Internet Adresi :www.belconti.com

Telefon : 0090 – 242 – 715 15 40 ( Pbx )
Telefax : 0090 – 242 – 715 10 47

  • Detaylı bilgi için:Belconti Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi