Sheraton Voyager Resort Spa Otel Konyaaltı | uygun oteller
uygun oteller: Sheraton Voyager Resort Spa Otel Konyaaltı

15 Ekim 2009 Perşembe

Sheraton Voyager Resort Spa Otel Konyaaltı































Sheraton Antalya:

Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı ve Bey Dağlarına hakim muhteşem konumu, konforu, kusursuz hizmet anlayışı, misafirlerde yarattığı güven ve ait olma duygusu ile Sheraton Voyager Antalya Hotel, Resort & Spa siz değerli misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

Otelimiz Şehir merkezine 1 km, havaalanına 18 km uzaklıktaki merkezi konumu ile iş seyahatlerinizde en lüks konaklama olanaklarının yanı sıra her türlü organizasyona uygun, gün ışığı alan, en son teknolojik donanımlarla yenilenmiş toplantı salonları ve profosyonel ekibi ile sizleri başarıya davet ediyor.

Hizmetlerimiz:

Sheraton Antalya bünyesinde bulunan Serenity Spa, huzuru ve ruh bütünlüğünü birlikte yaşamak isteyen misafirler için farklı masaj va bakım uygulamaları ile rahatlatan bağlar kuruyor.

Güzel ve nezih ortamında Sheraton Antalya, misafirlerine "Panoramik Restoran'ındaki" zengin açık büfe servisinin yanı sıra dünya mutfaklarından leziz örnekler sunduğu "Maritime" a la carte restoranıyla da gurmelerin gözdesi olmaya devam ediyor.


Odalar:

Uzun çalışmalar sonucunda Sheraton'a özel olarak tasarlanan "Sweet Sleeper" yataklarının yumuşacık yatak örtüleri, yorganları, boncuk elyaf ve kuştüyü yastıkları ile tamamlanan bu yeni 'uyku' konsepti, misafirlerine rüya gibi bir geceyi garantiliyor. Tüm odalardaki ücretsiz kablosuz internet erişimi, kettle, çay ve kahve ikramı ile kendinizi evinizde hissedeceksiniz.


Spa:

Sheraton Antalya bünyesinde bulunan Serenity Spa, huzuru ve ruh bütünlüğünü birlikte yaşamak isteyen misafirler için farklı masaj va bakım uygulamaları ile rahatlatan bağlar kuruyor.

Geleneksel Türk MasajıOtantik hamamda yapılan canlandırıcı kese ve sonrasında klasik türk masajıyla rahatlayın.

Oyster deneyimiDeniz kabuğu şeklinde bir kapsülün içerisine uzanın ve bu benzersiz su masajının deneyimini yaşayın.

Kleopatra banyosuKendinizi Mısır kraliyetinin ihtişamı ile şımartın.

Cildinize ipeksi bir yumuşaklık kazandıran süt banyosunun keyfine varın.

Çamur banyosuTamamen size özel bir ortamda; aromatik buhar banyosunda uygulanacak çamur maskesi ile bedeninizi arındırın.

Aromatik buhar banyosu ve tropikal yağmurAromatik buhar banyosunun ve tropikal yağmurun ardından kendinizi arınmış ve tazelenmiş hissedeceksiniz.

Japon RitüeliUzakdoğuya özel bir banyo ritüeli. Yasemin aromalı sıcak buhar odası ve köpük masajı sonrasında, shiatsu masajının nokta basınç tekniğiyle kendinizi uzak doğunun gizemine bırakın.


Adres Bilgisi : Sakıp Sabancı Bulvarı Konyaaltı Plajı Antalya 07050 Türkiye
Telefon : (90)(242) 2494949
Fax : (90)(242) 2494900
Web : http://www.sheratonantalya.com
Oda Rezervasyon : reservations.voyager@sheraton.com
Düğün Rezervasyonu : ugur.demireloz@sheraton.com
Maritime Restaurant Rezervasyonu : ugur.demireloz@sheraton.com
Grup Rezervasyonları (Toplantılar) : gulsah.gor@sheraton.com
İnsan Kaynakları : hr.antalya@sheraton.com



  • Sheraton Voyager Resort Spa


  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi