Simena Otel Kemer Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Simena Otel Kemer Antalya

12 Ekim 2009 Pazartesi

Simena Otel Kemer Antalya





















Konaklama Bilgileri


Antalya kent merkezine 55 km uzaklıkta, Kemer / Çamyuvada bulunan Simena Hotel, Tahtalı dağı, ve havuz manzaralı, toplam 119 adet oda ve 238 yatak sağlamaktadır.

Bütün odalarımız uluslararası beş yıldız kategorisine uygun olarak düzenlenmiş ve dekore edilmiştir. Otel Merkezi ısınma ve soğutma sistemine sahiptir, güvenliğiniz için enerji koruma sistemleri kurulmuş ve tüm gereksinmelerinize hazır hale getirilmiştir. Konaklamanız süresince, Misafir İlişkileri, Kat Hizmetleri ve Teknik Servis birimlerimiz 24 saat boyunca sizlerin hizmetinde olacaktır. Değerli eşyalarınız için emanet kasalarımız odanızda bulunmaktadır.

Otelde odalara giriş saati 14:00 den sonra olup, otelden ayrılırken odaları boşaltma saati en geç 12:00 dir. Otele giriş yapan misafirlerimizin giriş kayıt işlemleri sırasında geçerli bir kimlik kartı ( yabancı misafirlerimiz için pasaport ) göstermeleri gereklidir.

İstendiğinde misafirlerimiz için konusunda uzman elemanlarımız tarafından babysitting hizmeti verilmektedir.Kişisel araçları ile gelen misafirlerimiz için yaklaşık 50 araçlık açık otopark ve istendiğinde kapalı otopark alanımız mevcuttur.

Simena Hotele evcil hayvan kabul edemediğimiz için üzgünüz.



Restoranlar


Hiç kuşku yok ki, bir tatilin en önemli unsurlarından birisi de, yemekler ve içeceklerdir.

Simena Hotel restoranları ile unutulmaz anlarınızı yaşayabileceğiniz mekanlar sunuyor size. Damak tadınıza hitap eden yiyeceklerimiz Hotel sınırları içerisinde sizlere hiç de uzak değil. Kendi alanlarında uzman aşcılarımız en güzel tatları sizler için hazırladı.


Aktiviteler


Simena Hotelde, yeşille mavinin birleştiği, doyumsuz Akdeniz ortamında sizleri tekrar zaman tünelinde seyahat ettirerek çocukluk anılarınıza taşıyacağız.

Hayal ettiğiniz eğlence ve heyecanı beraber paylaşmak arzusundayız. İsterseniz gece sahnede rol alabiliriz, isterseniz sportif yarışmaların kahramanı olabilirsiniz veya su sporları etkinliklerinden faydalanabilirsiniz.

Simena Hotelde bulunan havuzlarımız toplam 1860 m2 alana inşa edilmiş olup 2238 m3 su taşıma kapasitesine sahiptir.

1- Açık alandaki havuzumuz 1190m2 alana kurulmuş 1725 m3 su taşıma kapasitesine sahiptir. Havuz derinliği standart 150cm.dir.

2- Açık alandaki çocuk havuzumuz 400m2 alana kurulmuş 108m3 su taşıma kapasitesine sahiptir. Havuz derinliği standart 30cm.dir.

3- Isıtmalı Kapalı alan havuzumuz 270m2 alana kurulmuş 405 m3 su taşıma kapasitesine sahiptir. Havuz derinliği standart 150cm.dir. Havuz suyu açık olduğu dönemlerde ısıtılmaktadır.

4- Bütün havuzlarda genel hijyen 24 saat boyunca tam otomatik elektronik sistemlerle sağlanmakta, her gün aralıksız olarak otomatik vakumlama sistemi ile temizliği yapılmaktadır. Haftada bir klorla şoklanan havuz suyu, her gün 8 saat boyunca devamlı sirküle edilmekte ve ayrıca misafirlerimizin sağlığı için, günün belirli saatlerinde havuzdan alınan su örnekleri, teknik servisimiz tarafından incelenmekte,15 er gün araylada biyolojik tahlileri yapılmak üzere su örnekleri laboratuvarlara gönderilmekte , sonuçları takip edilmektedir. Kapalı havuzumuz önceden belirlenmiş tarihler arası hizmete açılmaktadır.

İşte Simena Hotel animasyon ekibi profesyonel kadrosuyla saat 10:00 dan 24:00 kadar sizler için değişik alternatiflerle farklı ortamlarda hazırladıkları eğlenceleri beğeninize sunuyor.

Gündüz programları,
Gece showları,
Mini Club,
Su sporları,
Sportif turnuvalar,
Su altı etkinlikleri,
Sağlık merkezi,
Haydi hep beraber binelim eğlence sörfüne, gidelim çooook uzaklara…



  • Detaylı bilgi için:Simena Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi