Bera Otel Alanya Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Bera Otel Alanya Antalya

11 Ekim 2009 Pazar

Bera Otel Alanya Antalya






AKTİVİTELER




AKTİVİTELER (Ücretli)

Internet, Fotoğraf Hizmetleri, Telefon ve Faks Hizmetleri, Oda Servisi (King Suite Ücretsiz) Kuru Temizleme, Kuaför Hizmetleri, Sağlık Merkezi, Güzellik Salonu, Doktor Hizmetleri, Çamaşırhane Hizmeti, Araba Kiralama Servisi, Bilardo, Çocuk Bakıcılığı, Eğlence merkezi, Mini Golf, Ringo, Sürat Motoru, Banana, Paraşüt, Tenis Işıklandırması
AKTİVİTELER (Ücretsiz)
Emanet Kasa, Step, Aerobik, Su Jimnastiği, Animasyon Gösterileri, Çocuk Kulübü, Güneş Şemsiyeleri, Şezlong, Şezlong Minderi, Plaj Havluları, Hamam, Sauna, Masa Tenisi, Tenis ve ekipmanları, Mini Futbol, Plaj Voleybolu, Fitness Center

YÜZME HAVUZLARI

KAPALI YÜZME HAVUZLARI (ısıtmalı)
Kapalı havuz keyfi yaşamak isteyen misafirlerimiz için özel olarak ısıtılan 1 Bay ve 1 Bayan havuzumuzun derinlikleri 1,80 cm kapladığı alansa 175 m²'dir.
AÇIK YÜZME HAVUZU 2 adet su kaydıraklı
Relax Havuzu : 541 m² Boyutunda 140 cm Derinliğinde
Kaydırak Havuzu : 381 m² Boyutunda 90-120 cm Derinliğinde
Animasyon Havuzu : 1680 m² Boyutunda 120-170 cm Derinliğinde
ÇOCUK HAVUZU
Derinliği 40 - 60 cm ve toplam 106 m² genişliğindeki iki çocuk havuzunda çocuğunuzun güvenle havuz keyfini çıkarmasını izleyebilirsiniz.

ANİMASYON PROGRAMI

Profesyonel animasyon ekibimiz, 500 kişi kapasiteli özel sahnesinde akşam showları ile unutulmaz tatil akşamlarınıza renk katacaktır. Animasyon programlarımız her 2 haftada değişmektedir.
GÜNDÜZ ANİMASYONU
Masa Tenisi, Havuz oyunları, Çeşitli Takım Oyunları, Plaj Voleybolu, Mini Golf, Aerobik, Su Jimnastiği, Step, Su Topu, Dart

DİSCO
Her gece 24:00 - 02:00 arası tüm bay ve bayanlara açıktır.





ÇOCUK KLÜBÜ

. (10:00 - 12 :30 ve 14:00 - 17 :00 )
MINI CLUB 04 - 07 yaş arası çocuklar içindir. Uyuma odaları, çocuk parkı alanı, oyun ekipmanları mevcuttur.
MIDI CLUB 08 - 12 yaş arası çocuklar içindir. Sinema ve video etkinlikleri mevcuttur.Bebek bakımı ücretlidir. Saat Ücreti 15 YTL'dir


SAĞLIK MERKEZİ
Wellness konsepti ile hizmet veren sağlık merkezinde sizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak yenilemek ve rahatlatmak için gerekli donanımlar mevcuttur. Ayrıca Sağlık Merkezimiz bünyesinde yer alan hizmetlerimiz ;
Wellness Center, Fittness Salonu, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Doktor & Hemşire

ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Market, Kuyumcu, Kuaför, Fotoğrafçı, Rent a car, Nargile, Hediyelik Eşya,




HAVUZLAR


BAYAN HAVUZLARI

Otelimizin 3000 m² genişliğindeki 8. ve en üst kat teras alanı, tamamen bayanlara ayrılmıştır. Bu bölümde 1 adet kaydıraklı havuz ve 1 adette normal havuz olmak üzere iki adet bayan havuzu ve 2 adet çocuk havuzu mevcuttur.
Ayrıca bu alanda bulunan, Bayanlara ait özel ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, güzellik ve masaj salonları ile profesyonel ekipleri ile tam donanımlı SPA merkezi ve çocuk havuzlarımızda tatilin en büyük eğlencesi olan yüzmeye doyacaksınız.



BAY HAVUZLARI

Denize sıfır yüzme keyfini, baylara özel, 1300 m2 büyüklüğündeki jakuzili muhteşem havuzumuzda bulacaksınız.
Ayrıca baylara ait özel kapalı yüzme havuzu, güzellik ve masaj salonları ile profosyenel ekipleri ile tam donanımlı SPA merkezi ve çocuk havuzuyla, baba-oğul tatil eğlencesinin keyfini doyasıya çıkaracaksınızr.



BAYAN & BAY SPA MERKEZLERİ

Bay ve Bayanlara ayrı, özel tam donanımlı SPA merkezlerimizde, profesyonel ekibimiz sayesinde doğanın bize sunduklarıyla hem beden, hem de ruhsal olarak rahatlayacaksınız.
YİYECEK & İÇECEK




RESTAURANTLAR

Açık büfe restaurant :
Toplam 1000 kişi kapasitesi olan açık büfe restaurantımız, sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinin yanı sıra, çocukların beğeni ve gelişimi için özel olarak hazırlanan çocuk büfesiyle sizlere hizmet vermektedir.




CAFELER

Bayanlar havuzunun bulunduğu teras ve plajda snack cafe’ler…

Lobby’deki üç farklı mekanda sizi karşılayan cafe’ler…

Tatlı bir tatil için pastane…

Birbirinden ayrı olan bay ve bayan spa merkezlerimizde vitamin cafe’ler…

Oyun salonlarında meşrubat cafe’ler…

İçecek servisimiz 07:00 =24:00 saatleri arasında ücretsizdir.



ODALAR

Standart odalar:

Rahatınız için 42 m² den başlayan odalarımızda; çift kişilik ve tek kişilik iki yatak, kapı zili ve elektronik ikaz sistemi, balkon, oturma grupları, yatak başı gece lambası, büyük elbise dolapları ve tüm banyolarda muhtelif kullanıma yönelik dolap, mini bar, klima, merkezi ısıtma sistemi, telefon, kasa, büyük ekran LCD TV, uydu yayını, şemsiye, orijinal ebru tablolar, dijital ve uzaktan kumandalı termostat, yağmur duş ve termostatik batarya, saç kurutma makinesi, baskül ve küvet bulunmaktadır.

Bera Alanya’da bulunan 240 standart odamızdan HER birinde, standartların üzerinde bir tatilin keyfini süreceksiniz.

Suit odalar:
Bera Alanya’nın suit odalarında, standart odalarımızda bulunan hizmet ve donanımlarımıza ek olarak; ayrı bir duş, jakuzi, sauna, giyinme odası, yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi makinesi bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza göre döşenmiş 15 suit odamızda, tatil konforunu doyasıya yaşayacaksınız.

Aile odaları:
Ara kapı sayesinde, birbirinden bağımsız iki ayrı oda mantığıyla tasarlanmış 69 adet aile odamızın her birinde, ailece tatil yapmanın ve birlikte güzel vakit geçirmenin mutluluğunu tadacaksınız.

Engelli odaları:

Bedensel engelli konuklarımızın hiçbir zorlukla karşılaşmadan tatil yapabilmeleri için otelimizde özel olarak donatılmış 4 bedensel engelli odası mevcuttur.

Junior suit (balayı suiti):

İki yatak odaklı, iki banyolu, jakuzili, ayrı bir duş bölümlü, giyinme odalı, yazıcı, tarayıcı, faks ve fotokopi makinesi olan 10 adet junior suitlerimizde rahatlığı bulacaksınız.

Kral dairesi:

Çok özel misafirlerimiz için otelimizde bir kral dairesi hazırladık. 400 m² lik dairemizde; iki farklı yatak odası, çocuk odası, toplantı odası, mutfak, çift banyo-wc, giyinme odası , sauna ve jakuzi ile krallar gibi tatil yapacaksınız.






Standartların üzerinde bir tatil geçirebilmeniz için Bera Alanya’da standart odalarımız 42 m2’dir. Rahat bir tatil anlayışıyla döşenmiş odalarımızda Çift kişilik ve tek kişilik iki yatak • 24 saat oda servisi • Kapı zili, elektronik ikaz sistemi • Balkon ve oturma grupları • Yatak başı gece lambası • Büyük elbise dolapları • Banyolarda muhtelif kullanıma yönelik dolap • Küvet • Mini bar • Dijital ve uzaktan kumandalı merkezi klima • Merkezi ısıtma sistemi • Telefon • Kasa • Büyük ekran LCD TV • Uydu yayını • Orjinal ebru tablolar • Yağmur duş ve termostatik batarya • Kıbleyi gösteren işaret • Tesbih - Seccade • Kur’an-ı Kerim • Saç kurutma makinesi • Baskül bulunmaktadır.

BAYANLAR İÇİN AYRI HAVUZLAR
Bera Alanya’nın teras katındaki 3500 metrekarelik bu alan sadece bayanların hizmetlerine sunulmuştur. Tercih ettikleri yüzme kıyafetleriyle bu alana çıkmak için özel bir asansör servis vermektedir. 2 adet aqua parklı havuzda akşamın son ışıklarına kadar sürecek bir eğlence maratonu başlar.
Çocuklar için de 2 adet çocuk havuzu bulunan terasımızda bir mini oyun parkı ve mescit yeralmaktadır. Burada her gün sabah jimnastiği - plates - su jimnastiği - masa tenisi - çeşitli oyunlar - yarışmalar - fastfood ve içecek servisi yapılmaktadır.

Hayallerinizi Yanınızda Getirin Bera Alanya’da Gerçeğe Dönüşsün.

Adres Merkez Mah. Kuyumcu Cad. Kulak Mevkii No: 12 Konaklı Alanya 07400 ANTALYA
Sezon 12 Ay
Tel +90 242 510 05 00
Fax +90 242 565 14 04
E-mail alanya@bera.com.tr
Vergi D.ve No Meram V.D. 1640135641
Sağlayıcı Bu Site Kombassan Holding A.Ş. Sunucularından Yayın Yapmaktadır.

  • Detaylı Bilgi için:Bera Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi