club magic life ımperial Kemer Antalya | uygun oteller
uygun oteller: club magic life ımperial Kemer Antalya

12 Ekim 2009 Pazartesi

club magic life ımperial Kemer Antalya





















KONUM


Denize sıfır konumdaki tesis Antalya Havaalanı'na yaklaşık 55 km ve Kemer'e 7 km uzaklıktadır. Havaalanından tesise transfer süresi yaklaşık 1 saattir.

TESİS

Fıstık çamları arasında eşsiz bir konuma sahip olan Magic Life Kemer, 35.250 m2'lik bir alana kurulmuştur. Ana bina ile 11 adet Bungalow'dan oluşan tesiste toplam 253 oda bulunmaktadır. Konuklar, yemeklerini ana restoran “Magico”de yiyebilecekleri gibi rezervasyon yaptırarak A la Carte restoranlarında da yiyebilirler. Bu restoranlar “Baia” (Akdeniz mutfağı) ile “Sofra” (Türk mutfağı) dır. İçki* ve meşrubatlar ise Wunder Bar (24 saat açıktır), Disko Bar, Aqua Bar, Lounge Bar ve Beach Bar'dan alınabilir. Bir aktivite havuzu ve bir dinlenme havuzu serinlemek isteyen konuklar için idealdir. Şezlong, minder, güneş şemsiyesi ve havluları misafirlerin kullanımına sunulmaktadır. Anfi tiyatro, kapalı disko, internet cafe, iki konferans salonu, kuaför (İlk kuru saç kesimi ücrete dahil), gazete bayii ve Magic Shop tesisteki diğer sosyal birimlerdir.
*Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut her şey dahil Şarap ve alkollü İçkilerin konseptine ilaveten premium Şaraplar ve alkollü içecekler; restoranlarımız ve barlarımız misafirlerimize makul bir ücret karşılığında sunulacaktır.

SAHİL

Kumlu ve geniş sahilde bir ahşap iskele bulunmaktadır. Kısa mesafede derinleşen denizin ilk metreleri çakıllıdır. Duşlar ve soyunma kabinleri de bulunan sahilde, şezlong, minder, güneş şemsiyeleri ve havlular tesis tarafından misafirlerin kullanımına sunulmaktadır.

ODALAR
STANDART ODA:

En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar taş zeminli ve balkonludur. Rezervasyona bağlı olarak deniz manzarası bulunabilen odalar da mevcuttur.

JUNIOR SUIT:

Bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, duş, WC, saç kurutma makinesi ve kasa bulunmaktadır. Bu suitlerde taş zeminli ve en fazla 2 yetişkin ile 2 çocuk veya 3 yetişkin kalabilir.

JUNIOR SUIT SUPERIOR: Bu büyük ve genis odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar taş zeminli ve balkonludur. Bu odalarda en çok 2 yetişkin ile 2 çocuk ya da 3 yetişkin konaklayabilir.

BUNGALOW:

En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, duş, WC, saç kurutma makinesi, balkon bulunmaktadır. Odalar taş zeminlidir.

BUNGALOW SUIT: Bir kapının ayırdığı iki odadan oluşan bu suitlerde klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, duş, WC, saç kurutma makinesi, kasa, taş zemin, balkon bulunmaktadır. Bu odalarda en fazla 4 yetişkin konaklayabilir.

SPOR

MAGIC LIFE Kemer'de aydınlatmalı, üzeri kumlu halı zeminli toplam 2 tenis kortu bulunmaktadır. Raket ve top tesis tarafından sağlanmaktadır. Masa tenisi, okçuluk, plaj voleybolu, dart, zorluk dereceleri değişen rehberli dağ bisikleti turları, su polosu, rüzgar sörfü, havuzda dalma, CMAS/SSI dalış okulu (ücretli), Yelken ve kano tesisteki sportif olanaklar arasında yer almaktadır.
Gruplara yönelik spor kursları: Tenis (acemiden profesyonele kadar), sörf (yeni başlayanlara), ok atma (yeni başlayanlara), yelken (yeni başlayanlara).

Turnuvalar: Tenis, ok atma ve plaj voleybolu haftada 1 kez.

HIGHLIGHT

Dağ Bisikleti Merkezi: Bu merkezde arazinin özelliklerine uygun olması nedeniyle Scott tipi dağ bisikletleri kullanılmaktadır. Değişik zorluk derecelerindeki seçilmiş turlar, usta dağ bisikleti rehberleri eşliğinde organize edilmektedir. Bisiklet kaskları da bu hizmete dahildir.

CMAS/SSI Dalış Okulu (ücretli) ayrıntılı bilgi için www.magicdivers.at

FITNESS SAĞLIK

Tesiste Nordic Walking, aerobik, aquarobik, step aerobik, streching, aero aerobik, easy body workout, Tai-Chi , Qi-Gong, Fitness Center. Misafirler ayrıca SPA olarak masaj (ücretli), güzellik salonu (ücretli), dinlenme alanı, sauna ve hamam gibi olanaklardan da yararlanabilmektedirler.

DİĞER
Doktor (belli saatler arasında), oto kiralama, faks servisi, foto servisi, çeşitli dükkanlar, Beauty Farm.

Adres : Göynük PK 170, 07980 Kemer, Antalya
Tel : +90 242 815 15 11
Fax : +90 242 815 15 10
E-mail : info@magiclifecenter.com

  • Detaylı bilgi için:club magic life ımperial
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi