Delphin De Luxe Resort Alanya Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Delphin De Luxe Resort Alanya Antalya

11 Ekim 2009 Pazar

Delphin De Luxe Resort Alanya Antalya







OTELİMİZ HAKKINDA


Otelimiz 5 yıldızlı Deluxe standardında olup, deniz kenarında palmiye ağaçları ve rengarenk çiçekler arasında yer almaktadır. Antalya havalimanına 90 km Alanya ve Side’ye 32 km uzaklıktadır. Sizlere harika bir tatil olanağı sunan otelimiz 6 katlı olup 416 oda ve 4 adet panoramik misafir asansörü ile hizmet vermektedir. Lobi katında Resepsiyon, canlı müzik eşliğinde Piano Bar, Delphin Cafe & Bar ve alışveriş imkanı sunan çarşımız bulunmaktadır.

Zemin katımızda 3 adet Konferans salonumuz hizmetinize sunulmuştur.
Otelimizin açık alanında iki adet büyük yüzme havuzu, iki adet çocuk yüzme havuzu, kapalı alanda ise bir adet yüzme havuzu, bir adet çocuk havuzu ve bir adet jakuzi havuzu bulunmaktadır. Aquapark bünyesinde yer alan 4 adet kaydırak ve iki adet havuz, sizleri eğlendirmek için beklemektedir.


AKTİVİTELER


Gündüzleri spor turnuvaları ve havuz oyunları, akşamları ise revü, skeçler ve şov animasyonları sizlere daha neşeli zaman geçirtmek için hizmetinize sunulmuştur. Mini club 04 – 12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk menüleri ve özel gösteriler itina ile hazırlanmıştır.


KONAKLAMA


Odalarımızın tamamı 5 yıldız Deluxe standardındadır. Sizlerin rahatlığı düşünülerek hazırlanan odalarımızda merkezi klima sistemi, Uydu-TV, minibar ( soft içecekler ), telefon, elektronik kasa ve fön makinesi hizmetinizdedir. Bütün odalarımız balkonlu olup, sunulan tüm hizmetler sizlere unutulmaz bir tatil yaşatmak içindir.

Sizleri rüya tatilinizin başlangıcında şampanya ile karşılar, DELPHIN DELUXE HOTEL’de unutulmaz bir tatil geçirmenizi dileriz.



HİZMETLERİMİZ


Alışveriş Merkezi (Derici, Kuyumcu, Fotoğrafçı, Market, Kuaför, Hediyelik Eşya), Alanya - Manavgat dolmuş seferi (ücretsiz), Doktor (ücretli), Şemsiye, şezlong ve şezlong minderi (ücretsiz), Internet Cafe (ücretli).


YİYECEK İÇECEK


Ana restauranımız sabah, öğlen ve akşam açık büfe olarak hizmetinizdedir.
Restaurantımızda uluslar arası mutfaklardan özenle seçilmiş yemek çeşitlerimiz, ağız tadınıza uygun olarak hazırlanmaktadır. Rezervasyonlu hizmetimiz olan A la Carte Restaurantlarımız ise Ottomann Restaurant (Türk mutfağı), Margarita (Meksika Mutfağı) Mr. Fish (deniz mahsülleri), Hiro - Sushi Bar ( Japon Mutfağı ) , Dolcevita (İtalyan mutfağı) ve China House (Çin mutfağı) değişik tadlar ile sizleri beklemektedir.

Yerli ve bazı ithal içki çeşitlerimizde barlarımızda servise sunulmuştur.
Oda servisi 24:00 ile 06:00 saatleri arasıdır.
Geçerli Kredi Kartları: Visa, Mastercard, Eurocard.
Personelimizin misafirlerimizi tanıması açısından tüm misafirlerimizin kol bantlarını taşımaları gerekmektedir.

  • Detaylı bilgi için:Delphin De Luxe Resort
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi