Gran Kaptan Otel Alanya Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Gran Kaptan Otel Alanya Antalya

12 Ekim 2009 Pazartesi

Gran Kaptan Otel Alanya Antalya























Aktivite ve alışveriş alanları


Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havları
3 adet su kaydırağı
Fitness Merkezi
Masa Tenisi
Bilardo
Çocuk Oyun Alanı
Plaj Voleybolu
Animasyon
Su Sporları
Televizyon ve Video Odası
Okuma Odası
SPA Center
Türk hamamı
İnternet Kafe
Özel Plaj
Akşam şovları
Market
Fotoğrafçı
Bay ve bayan kuaförü
Kuyumcu
Deri mağazası
Dalış Okulu




Eğlence Aktiviteleri (Animasyon)



Grand Kaptan Otel Profesyonel ekibi ile değişik animasyon şovları, eğlence programları, turnuvalar ile siz misafirlerimizi dinlendirirken aynı zamanda eğlendirmeyi amaçlamaktadır.



Profesyonel shovlar
Eğlence Programları
Ödüllü Yarışma Programları
Turnuvalar
Müzikal Shovlar
Disko


Havuzlar



Grand Kaptan Otel, tatiliniz boyunca havuz keyfini çıkarmak için sizlere açık havuz, çocuk havuzu ve su kaydırağı ile hizmetinizdedir.



Son derece sıhhî şartlarda kontrolü ve bakımı yapılan bütün yüzme havuzlarımızda siz misafirlerimizin sağlığı her zaman ön planda tutulmaktadır.



Çocuk Aktiviteleri (Mini Club)



Küçük konukları her zaman Grand Kaptan Otel için çok özeldir. Küçük konuklarımız ebeveynleri eşliğinde kaydıraklı çocuk havuzunda eğlenebilir veya mini club de Animatörlerimiz eşliğinde hayallerini kâğıtlara döküp resimler yapabilir, oyun parkımızda oynayabilir, her akşam çocuk diskosuna katılabilirler.Çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenip vakit geçirmesi için oyunlar ve eğlenceli aktiviteler düzenlemektedir.



Oyun Bahçesi
Mini Club
3 Adet Su Kaydırağı
Çocuk Diskosu


Plaj



Akdeniz'in eşsiz doğasıyla en güzel sahilinde, Grand Kaptan Otel'in özel plajında güneşlenebilir, su sporlarına katılabilirsiniz. Sahilimizde misafirlerimiz için şezlonglar ve güneş şemsiyelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca plaj barımız siz misafirlerimizin hizmetindedir.



SPA Center & Hamam & Sauna



Vücudunuzu yenileyip temizlik ve saflığın rahatlatıcı etkisini yaşayın. Geleneksel Türk adetlerinin vazgeçilmez tutkusu Türk hamamından faydalanabilirsiniz.

Sauna hem vücudu hem de ruhu canlandırır. Sizi saran rahatlatıcı buhar bulutları ile daha yumuşak bir banyoyu, hassas dengenizi düzenlemesi, vücudunuzun toksin maddelerden arındırması, sıkıntılarınızı hafifletmesi ve gerginliğinizi yok etmesidir.

Güler yüzlü personelimizin yardımıyla saunamızdan en doğru şekilde yararlanabilir, saunayı bir tedavi unsuru olarak hayatınıza taşıyabilirsiniz.





Su Sporları



Sahilimizde gün boyunca hizmet vermekte olan su sporları merkezinde her türlü motorlu ve motorsuz su sporları hizmetinden faydalanabilir, çeşitli spor aktivitelerine katılabilirsiniz.



Sörf
Jet Sky
Paraşüt
Bisiklet
Banana


Spor Aktiviteleri



Grand Kaptan Otel siz değerli misafirleri için tatilinizi zinde ve mutlu bir şekilde devam ettirmeniz amacıyla, profesyonel ekibiyle çok farklı sportif eğlenceler sunmaktadır.



Basketbol
Plaj Voleybolu
Tüfek atışı / Dart
Aerobik / Su Jimnastiği
Su Topu
Masa Tenisi


Sağlık Merkezi



Sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen ve kendine özen gösteren herkes için farklı imkânların mevcut olduğu Grand Kaptan Otel'de gün boyunca Fitness center'da bulunan cihazlardan yararlanabilirsiniz.



Modern ekipmanlarla donatılmış Fitness center'da tatilinizi dinlenmiş ve rahatlamış olarak tamamlayacaksınız.



Firma Adı : Grand Kaptan Hotel
Adres : Oba Göl Mevkii - 07400 Alanya / Antalya/ TÜRKİYE
Telefon : +90 242 514 01 01 (pbx) Fax: +90 242 514 00 92
E-Mail : reservation.grand@kaptanhotels.com (Rezervasyon)
hr.grand@kaptanhotels.com (Personel)



  • Detaylı bilgi için: Grand Kaptan Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi