Porto Bella Otel Konyaaltı Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Porto Bella Otel Konyaaltı Antalya

15 Ekim 2009 Perşembe

Porto Bella Otel Konyaaltı Antalya



























Porto Bello Otel 346 toplam oda, 783 toplam yatak, 8 suit, 28 junior suit, 3 özürlüler için tasarlanmış oda, 4 sıgara içilmeyen oda, 28 aile odası, 275 standart oda kapasitelidir. Otelin deniz, bahçe,dağ ve şehiri gören bir manzarası vardır.

ODA & ÖZELLİKLERİ: Odalarda direk telefon bağlantılıdır ve odalarda müzik yayını, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telfon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır..

GENEL ÖZELLİKLER: Porto Bello Otel’de merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, oyun odası, internet, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor veya hemşire, bakıcı, ücretsiz park olanaklarından yararlanabilirsiniz.

SPOR & EĞLENCE: Porto Bello Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, aerobik, masa tenisi, bilardo, disco, spor animasyonu, tenis, mini futbol, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, banana, jet ski, rüzgar sörfü gibi seçenekler sunmaktadır.

YEME & İÇME: Tam ve yarım pansiyon konsepti ile çalışan otelde oda kahvaltısı kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobby bar, snack bar, havuz bar, vitamin bar, bistro, 2 a la carte restaurant, 1 ana restaurant, 1 barbeku restaurant bulunmaktadır. Otel dünya-Türk-İtalyan ve vejeteryan mutfağından ve balık çeşitlerinden farklı lezzetler sunmaktadır.

TOPLANTI & KONFERANS SALONU: Porto Bello Otel’de 1000 maksimum 9 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

KONUM: Porto Bello Otel Side’ye 60 km, Kemer’e 30 km, Antalya Havaalanına 20 km uzaklktadır. Otel şehir merkezinde ve deniz kıyısındadır ve özel plajı vardır.


Telefon : (+90) (0242) 259 40 41
Fax : (+90) (0242) 259 24 47
Web : www.portobello.com.tr
E-Posta : infoportobello.com.tr
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Antalya - Antalya Merkez - Antalya Merkez -
Adres : Akdeniz Bulvarı 6.sokak Konyaaltı / ANTALYA


  • Detaylı bilgi için:Porto Bello Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi