Ananas Otel Alanya Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Ananas Otel Alanya Antalya

12 Ekim 2009 Pazartesi

Ananas Otel Alanya Antalya





















Otel Bilgisi:

Hotel Ananas, eşsiz Akdeniz manzarası ve plaja kolay ulaşım sunan denize sıfır konumu ile aileler ve çiftler için ideal bir tatil mekanıdır. Tüm odaları rahatınız için zevkle döşenmiştir.

Otel Özellikleri

Hotel Ananasta'ta her türlü toplantı, parti ve kutlama gibi etkinliklerin düzenlenebileceği 350 kişilik tam donanımlı bir konferans salonu ve 500 kişilik balo salonu hizmetinizdedir. Toplantıda geçen bir günün ardından, jimnastik salonu, sauna ve masaj hizmetiyle otelin sağlık kulübünde günün yorgunluğunu atabilirsiniz.


Hotel Ananas, plaj voleybolu, masa tenisi, bilardo, gece ve gündüz animasyonları, sinema salonu, oyun odası ve disko gibi etkinlikleri ile her yaştan yetişkinin eğlenceli bir gün geçirmesini sağlar. Bu arada çocuklar da havuzda, plajda yada animasyon ekibinin eğitici ve eğlendirici aktiviteler, yarışmalar ve oyunlar sunduğu mini-kulüpte neşeli saatler geçirebilirler.


Akdeniz mutfağı ve uluslararası mutfakların lezzetlerinin sunulduğu açık ve kapalı restaurantlarıyla Hotel Ananas'ta damak tadı seçenekleri neredeyse sonsuzdur. Snack bar, havuz bar ve plaj bar ise lezzetli kokteylleri, sıcak ve soğuk içecekleri ve hafif yiyecekleri tadabileceğinizve rahat bir ortamda yeni dostluklar kurabileceğiniz mekanlardır.

Otel Konsepti:

Herşey Dahil
Sabah kahvaltısı,öğle ve akşam yemeği açık büfe şeklindedir.
Herşey dahil sistem 10:00-24:00 saateleri arası geçerlidir.
Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.
17:00-18:00 arası çay, kahve ve pasta ikramı
Taze sıkılmış meyve suları ve yabancı içkiler extradır.
Ücretli
Kasa, sauna, masaj, disko, bilardo, su sporları, kuaför, market, kuru temizleme, internet cafe, doktor ve tüm extralar.
Ücretsiz
Mini Bar (ilk girişte 1 adet su ve meşrubat), plaj voleybolu, masa tenisi, sauna, gece ve gündüz animasyonları, sahil oyunları,Türk gecesi, sinema,



Oda Özellikleri

otelde 187 oda bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Antalya International Airport / 130 km

Alanya / 2 km

Konum BilgisiHotel Ananas, Alanya şehir merkezine 2 km, Antalya Uluslararası Havaalanı'na 130 km ve denize 0 km uzaklıktadır.


  • Detaylı bilgi için:Ananas otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi