Sultan Sipahi Resort Otel Alanya Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Sultan Sipahi Resort Otel Alanya Antalya

12 Ekim 2009 Pazartesi

Sultan Sipahi Resort Otel Alanya Antalya




















Hakkımızda :

Sizlere çok daha özel hizmetler verebilmek ve memnuniyetinizi en üst düzeyde tutabilmek için her şey dahil sistemi ile 12 ay boyunca hizmetinizdedir.

Tesisimiz, Alanya merkezinde bulunan, dünyaca ünlü kleopatra plajı ve bölgenin eşsiz doğal güzelliklerine sahip, akvaryumu andıran denizi ve sırtını Toros dağlarına yaslayan muhteşem görkemi ile hizmetinizdedir.

Sizlere alternatifsiz bir tatil yaşatma sözü veriyoruz...

Konum : Otelimiz Alanya şehir merkezine yürüyerek 10 dakika mesafede olup, Kleopatra Plajına 50 metre, Antalya Hava Limanına 116 km uzaklıktadır.

Oda : 4 asansör, 215 oda ve 504 yatak mevcuttur. Altı katlı üç bloklu otelimizde odalarımız 159 standart, 20 aile odası, 18 üç kişilk oda, 6 suit oda ve 12 lüks odadan oluşmaktadır. Odalarımızda; küvet, telefon, klima(soğuk&sıcak), minibar, kasa, saç kurutma makinesi ve balkon mevcuttur. Ana binadaki odalarımızın zeminleri laminat parke kaplamadır.

Hizmet ve Servisler : Otelimiz resepsiyonu 24 saat hizmet vermektedir; Konforlu lobi bar, Modern asansörler; Geniş ve rahat restoran; A la Carte restoranlarımız (Carlitos Palaca & Sultan Filika Garden, otel müşterilerimize %15 iskonoto), Oyun odası, Açık havuz, çocuk havuzu ve kapalı havuz, Kaydıraklı havuz; Jakuzili havuz, Özel Plaj, Türk Hamamı, Fitness center, Masaj Salonu, Bay bayan kuaförü, Kuyumcu, Hediyelik eşya dükkanı, Çocuk Kulübü, Toplantı salonu(350 kişilik); Tv&açık hava tiyatro salonu, Havuz bar, snack bar, sahil bar, çamaşırhane servisi, internet cafe, kablosuz internet.

Spor ve Aktiviteler : Masa tenisi, dart, bilardo, plaj voleybolu, 50 m uzaklıkta halka açık spor merkezi (basketbol, tenis, halısaha), animasyon ekibi.


İLETİSİM
Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi No:30 07400 Alanya - ANTALYA

  • Detaylı bilgi için: Sultan Sipahi Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi