Amara Beach Resort Manavgat Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Amara Beach Resort Manavgat Antalya

14 Ekim 2009 Çarşamba

Amara Beach Resort Manavgat Antalya





















Konum:

Antik Side Kenti ile Aspendos Tiyatrosu arasında, güneş ve denizin buluştuğu eşsiz Akdeniz manzarasına sahip olan Amara Beach Resort Side şehir merkezine 10 km. Manavgat şehir merkezine 20 km. Aspendos Antik Tiyatro'suna 22 km, Antalya şehir merkezine 63 km. ve Antalya Havalimanına 55 km. uzaklıkta konumlandırılmıştır.

Odalar:

Yüksek kalitede hazırlanmış toplam 308 odaya sahip grubun ilk otelinin 237 Standart odası (odalardan 12'si sigara içilmeyen, 3'ü ise engelli oda), 61 Aile Odası, 8 Junior Suit, 2 Royal Suit'i bulunmaktadır.


Aktiviteler:

Bowling, bilardo, internet cafe, play station, fitness, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, step, aerobik, jimnastik, su sporları, özel plaj, iskele, kaydıraklı yüzme havuzu, kapalı havuz, mini club, disko, squash, günlük animasyon aktiviteleri, etkileyici gece şovları, plaj partileri, gala gecesi, romantik geceler ve canlı müzik amara beach resort'de tatilinize zenginlik katan diğer aktiviteler.

Havuz Plaj:

Tesisimizde 2 ayrı kademeli açık yüzme havuzu, 20 m2 büyüklüğünde çocuk ,168 m2 lik ısıtmalı ve jakuzili 1 adet kapalı havuz mevcuttur. Sahilde ve havuzlarda sezlong, minderler, havlular ve güneş şemsiyesi ücretsiz olarak tahsis edilmektedir. Özel 80 – 100 mt. uzunluğundaki kum plajda duş ve soyunma kabinleri wc mevcuttur.

Restaurant Bar:
Enternasyonel tatları ile Ana Restoran'ı haricinde 3 A 'la Carte Restoran'a, geniş yelpazede zengin yiyecek çeşitleri sunan sıcak atmosferiyle Bistroya ve 8 farklı konseptte keyifle zaman geçirebileceğiniz barlara sahiptir.

  • Detalı bilgi için:Amara Beach Resort
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi