Seyşeller adalar Tropik Adalar | uygun oteller
uygun oteller: Seyşeller adalar Tropik Adalar

2 Temmuz 2009 Perşembe

Seyşeller adalar Tropik Adalar

Seyşeller Adalar 6 Gün) (3 Gece konaklama)


1640 yerine

899 € ’dan itibaren



Her Pazartesi çıkış







Şeyseller’i Emirates Hava Yolları farkı ile
Emirates Hava Yolları’nı WTS farkı ile yaşayın.





1. 2. GÜNLER İSTANBUL- DUBAİ – SEYŞELLER (Pazartesi - Salı)
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde işlemlerin yapılması ve Emirates Havayolları tarifeli seferi ile 19:40 da İstanbul’dan hareket. Dubai'ye 00:40 da varış. İnişin ardından aktarma ile saat 02:10 da Dubai’den yine Emirates Havayolları tarifeli seferi ile Sychelles’e uçuş. 06:50 de havaalanında karşılanma ve otelinize size özel transfer. Geceleme otelde.

3. 4. GÜNLER SEYŞELLER (Çarşamba - Perşembe)
Sabah otelinizde alınacak kahvaltının ardından tüm gün bu adaların keyfini çıkarmak için zaman size bağlı. Adada bulunduğunuz süre içerisinde bu mükemmel doğayı doyasıya yaşayacağınız çevre turlarına katılabilirsiniz. Mahe’den çevre adalara gidebilirsiniz. La Dique, Praslin, Sister & Coco Islands bunlardan sadece birkaçı. Gecelemeler otelde.



5. 6.GÜNLER SEYŞELLER – DUBAI – İSTANBUL
(Cuma - Cumartesi)

Otelde sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Otelden öğlen çıkış işlemleri ardından Cuma akşamı havaalanına transferiniz. Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece saat 01:35’de Sychelles’den Emirates Havayolları tarifeli seferi ile Dubai’ye hareket. Dubai’ye 06:05 de varışın ardından İstanbul uçağınız Dubai’den 11:30 da kalkıyor. Bu sürede özellikle elektronik eşya alışverişi ile ünlü olan Dubai Havaalanında Emirates Havayollarının yaptırdığı 3. Terminalde zaman geçirebilirsiniz. İstanbul’a varışınız 15:00 de.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi