Delphin Deluxe Resort Otel Alanya/Antalya Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Delphin Deluxe Resort Otel Alanya/Antalya Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

Delphin Deluxe Resort Otel Alanya/Antalya Otelleri

Delphin Deluxe Resort Otel Alanya


Otel BilgisiDelphin De Luxe Resort 5 yıldızlı olup, deniz kenarında palmiye ağaçları ve rengarenk çiçekler arasında yer almaktadır.

Sizlere harika bir tatil olanağı sunan otel 6 katlı olup 416 oda ve 4 adet panoramik misafir asansörü ile hizmet vermektedir. Güleryüzlü servis elemanları, lüx ve konforlu odaları, çeşitli aktivite imkanları ile misafirlerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyor.

Otel Özellikleri
Restaurantta uluslar arası mutfaklardan özenle seçilmiş yemek çeşitleri ağız tadınıza uygun olarak hazırlanmaktadır. A'la Carte Restaurantlar ise Osmanlı, Restaurant, Margarita, Mr. Fish Restaurant, Hiro - Sushi Bar, Dolce Vita ve China House değişik tatlar ile sizleri beklemektedir.


Gündüzleri spor turnuvaları ve havuz oyunları, akşamları ise revü, skeçler ve şov animasyonları sizlere daha neşeli zaman geçirtmek için hizmetinize sunulmuştur. Mini club 04 – 12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk menüleri ve özel gösteriler itina ile hazırlanmıştır.


Otelin açık alanında iki adet büyük yüzme havuzu, iki adet çocuk yüzme havuzu, kapalı alanda ise bir adet yüzme havuzu, bir adet çocuk havuzu ve bir adet jakuzi havuzu bulunmaktadır. Aquapark bünyesinde yer alan 4 adet kaydırak ve iki adet havuz, sizleri eğlendirmek için beklemektedir.

Oda Özellikleri
Otelde 416 oda mevcuttur. Bütün odalarda merkezi klima sistemi, uydu TV, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinesi ve balkon bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Side - 32 km

Alanya - 32 km

Antalya Havalimanı - 90 km

Konum BilgisiAlanya, Okurcular Mevkii'nde bulunan Delphin Deluxe Resort Alanya ve Side'ye 32 km, Antalya Havalimanı'na 90 km uzaklıktadır.

Ayrıca denize sıfır konumdadır.

Otel Olanakları İnternet Erişimi
Gece Klubü
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu
Kapalı Yüzme Havuzu

Sauna
Çocuk Parkı
Buhar Banyosu
Oda Servisi
Plaj Voleybolu

Dart
Surf
Masa Tenisi
Tenis

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi