Mv Cristal Gemisi ile Yunan Adaları Turu | uygun oteller
uygun oteller: Mv Cristal Gemisi ile Yunan Adaları Turu

2 Temmuz 2009 Perşembe

Mv Cristal Gemisi ile Yunan Adaları Turu

Mv Cristal Gemisi ile Yunan Adaları Turu





6 Gece 7 gün

İstanbuldan çıkıs her Pazar


Temmuz Ağustos Çıkıslarıı





Destinasyon :
Yunan Adaları

Süresi :
6 Gece 7 Gün

Geçerliliği :
19 Nisan-25 Ekim

Seyahat Programı

PAZAR : İSTANBUL-TÜRKİYE HAREKET : 18:00

MV CRISTAL gemisi, Istanbul Karaköy Salı Pazarı limanına yanaşmaktadır. Gemiye biniş saatiniz 12:00 ile en geç 14:00 arasindadır. Gemiye binişinizde acenteniz tarafından verilecek olan voucherleri göstermeniz yeterlidir.

PAZARTESİ : MİKANOS-YUNANİSTAN VARIŞ: 15:00 HAREKET : 24:00

Öğle yemeğinden sonra eğlenceleri ile ünlü Mikanos adasını gönlünüzce gezebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 23:30 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

SALI: PATMOS-YUNANİSTAN VARIŞ : 07:00 HAREKET : 10:30

Sabah kahvaltısından sonra hediyelik eşya dükkanları ve yerel lezzetleri ile ünlü Patmos adasını gönlünüzce gezebilir, denize girebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 10:00 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

SALI: KUŞADASI-TÜRKİYE VARIŞ : 14:30 HAREKET : 20:30

Öğle yemeğinden sonra isterseniz gemide vakit geçirebilir yada Kuaşadası çarşısını, Efes harabelerini gönlünüzce gezebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 20:00 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

ÇARŞAMBA : RODOS-YUNANİSTAN VARIŞ : 07:00 HAREKET: 18:00

Sabah kahvaltısından sonra Rodos adasını gönlünüzce gezebilir, dünyaca ünlü plajlarında denize girebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 17:30 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

PERŞEMBE : GİRİT-YUNANİSTAN VARIŞ : 07:00 HAREKET : 12:00

Sabah kahvaltısından sonra Girit adasını gönlünüzce gezebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 11:30 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

PERŞEMBE : SANTORİNİ-YUNANİSTAN VARIŞ : 17:00 HAREKET : 21:00

Santorini adasını gönlünüzce gezebilir, alışveriş yapıp güneşin dünyanın en romantik adasında batışını izleyebilirsiniz. veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 20:30 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

CUMA: PİRE LİMANI-ATİNA VARIŞ : 06:00 HAREKET : 15:00

Sabah kahvaltısından sonra Yunanistanın başkenti Atinayı gönlünüzce gezebilir veya gemi tarafında düzenlenen ekstra turlara katılabilirsiniz. Gemiye biniş saatiniz en geç 14:30 olmalıdır. Gemiye giriş ve çıkışlarınız, gemi resepsiyonu tarafından giriş günü size verilen oda kartlarınız ile yapılacaktır. Bu kartlar aynı zamanda gemi içinde ve dışında sizin kimliğiniz yeni geçmektedir.

CUMARTESİ: İSTANBUL-TÜRKİYE VARIŞ : 18:00

Sabah kahvaltınızı muhteşem Istanbul manzarası eşliğinde yaptıktan sonra size bir gün önce bildirilecek olan çıkış saatinize göre c/out işleminizi tamamlayıp gemiden ayrılabilirsiniz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi