Darussaade Otel İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Darussaade Otel İstanbul Otelleri

30 Haziran 2009 Salı

Darussaade Otel İstanbul Otelleri

Darussaade Otel İstanbul

Otel Açıklama Otel Darüssaade, 19’uncu Yüzyıl Osmanlı mimarisi ile tasarlanmış, tarihi zenginliklerimizi, eski medeniyet kültürlerini bünyesinde barındırmaktadır; yerli yabancı tüm konuklarına farklı, rahat, eğlenceli ve geniş yelpazeli konaklama imkanı sunmaktadır, İstanbul’un tarihi semtlerinden Sultanahmet’te yer alan otel, sıcak ortamında konuklarını ağırlamaktadır.

Oda Özellikleri: Toplam 15 farklı oda kapasitesi ile konuklarını ağırlamaktadır. Odalar, farklı renklerle ve 19. Yüzyıl Batı-Osmanlı tarzında tasarlanmıştır. Tüm odalarda, merkezi klima, direk telefon, lcd tv, kablo ya da uydu yayını, minibar, duşakabin, küvet, banyo, wc, saç kurutma makinesi, wireless internet bağlantısı, kasa, 24 saat oda servisi, şehir manzarası servis ve imkanları Darüssaade Otel’de bulunmaktadır.

Servis & Hizmetler:Merkezi klima, ücretsiz otopark, kuru temizleme servisi, sauna, wireless internet bağlantısı, kasa, 24 saat oda servisi, engelli ekipmanları, internet, sigara içilmeyen alanlar, faks-telefon hizmeti, resepsiyon hizmetleri ile konuklarına unutamayacakları bir anı yaşatmaktadır.

Yeme & İçme: Restoran, bar, cafe imkanları ile ve oda kahvaltı sunumuyla hizmet vermektedir. Farklı, seçkin, zengin ve lezzetli menülerle, damak tadınıza hitab etmektedir. Çay, kahve ikramının yanısıra alkollü ve alkolsüz içeceklerinizi bar kısmında alabilirsiniz.

Konum: Adres: Akbıyık Caddesi, No: 96 Sultanahmet İstanbul. Metro-tramvay hattı ile her yere ulaşım kolaydır. Atatürk Havaalanı’na metro ile 20 dakikada ulaşabilirsiniz. Sahile yakındır. Aksaray, Eminönü, Gülhane, Kapalı Çarşı, Camii, Aya Sofya, Yerebatan Sarnıcı gibi turistik yerlere yürüme mesafesindedir. Taksim’e 10 dk, Arasta Pazarı’na 50 m, Atatürk Havalimanı’na 18 km, denize 100 m mesafededir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi