Club otel Sunbel- Kemer /Antalya Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Club otel Sunbel- Kemer /Antalya Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

Club otel Sunbel- Kemer /Antalya Otelleri

Club otel Sunbel- Kemer


Otel BilgisiToroslar'ın mavi ile kucaklaştığı Akdeniz'in incisi Kemer-Beldibi'nde denize sıfır konumda, geleneksel Türk konukseverliği ve Akdeniz insanının sıcaklığıyla bütünleşen "Club Hotel Sunbel" eşsiz bir tatil birlikteliği için sizleri bekliyor.

Akdeniz ve dünya mutfağından yiyeceklerin yer aldığı nefis açıkbüfeler, yemekler arası snackler, gün ve akşam boyu sınırsız yerli alkollü ve alkolsüz içecekler...

Herşey dahil sisteminin size sağladığı bu olanaklar ve sıcak dost ortamıyla "Club Hotel Sunbel" sizin eğlence ve tatil yaşamınıza farklı anlamlar katacak, gönlünüzce eğlenip, tatilin tadına varmanızı sağlayacak...

Otel Özellikleri
Yüzmenin zevkine varacağınız platform plajı, açık/kapalı yüzme havuzları. Serinlemek istediğinizde kolayca ulaşabileceğiniz barları... Yaşamınızı kolaylaştıracak çamaşır ve kuru temizleme servisi, sağlık klübü, fitness center, Türk Hamamı, sauna, doktor, çocuklarınız için mini klüp, havuz, çocuk bakıcısı.


Gün ve gece boyunca zengin animasyonu ve diskosu 2 haftada bir Türk Gecesi düzenlenmektedir.

Oda Özellikleri
130 oda mevcuttur. Bütün odalarda minibar, telefon, kablolu - uydu TV, saç kurutma makinesi, klima, kasa ve banyo bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Göynük - 7 km

Kemer - 15 km

Antalya Havalimanı - 40 km

Konum BilgisiKemer, Göynük'te bulunan Club Hotel Sunbel, Kemer'e 15 km, Göynük'e 7 km Antalya Havalimanı2na 40 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumda olum 30 m uzunluğunda, iskelesi olan özel plaja sahiptir.

Otel Olanakları Konferans Olanakları
İnternet Erişimi
Gece Klubü
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu

Kapalı Yüzme Havuzu
Sauna
Çocuk Parkı
Buhar Banyosu
Basketball

Bilardo
Dart
Masa Tenisi
Tenis
Voleybol

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi