Club Phaselis / Kemer Bodrum Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Club Phaselis / Kemer Bodrum Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

Club Phaselis / Kemer Bodrum Otelleri

Club Phaselis- Kemer




Otel BilgisiClub Phaselis Toros Dağları'nın Akdenizle buluştuğu, çam ormanları ile bezeli Göynük beldesinde kurulmuş olan muhteşem bir tatil merkezidir.

Mavi Bayrak sahibi plajı, muhteşem denizi, doğası ve sunulan hizmetleri ile her zaman hayalini kurduğunuz tatilinizi burada geçirme fırsatını bulacaksınız ve Club Phaselis'i asla unutamayacaksınız...

Otel Özellikleri
Leziz yiyecekler ve içecekler usta aşçılar tarafından ana restoranda ve A'la Carte Restaurantlarda sunulmaktadır. Balık, Japon, Türk ve Çin Restaurantı olmak üzere 4 adet A'la Carte Restaurant hizmetinizdedir.

Kokteyl Bar, Phaselis Bar, Phaselis Snack Bar, Phaselis Disko Bar, Cave Bar ve VIP Kamelya içeceklerinizi tadabileceğiniz mekanlar olup ayrıca Winter Garden, Village Corner ve Yörük Çadırında da geleneksel lezzetleri tatma fırsatı bulacaksınız.


Otelde, 2 su kaydırağı bulunan Aquapark, tenis kortu kullanımı, masa tenisi, plaj voleybolu, basketbol, mni futbol, sauna, jakuzi, internet köşesi, tüm animasyon aktiviteleri, tenis dersi, jet ski, parasailing, banana, ringo, tekne turları, dalgıçlık okulu, sörf dersleri, çamaşırhane vs. gibi hizmet ve aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Oda Özellikleri
Otelde 497 oda mevcuttur. Bütün odalarda uydu TV, direkt hat telefon, minibar, split klima, özel banyo, saç kurutma makinesi, kasa ve balkon bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Göynük - 2 km

Kemer - 5 km

Antalya - 40 km

Antalya Havalimanı - 45 km

Phaselis - 12 km

Konum BilgisiClub Phaselis Kemer'e 5 km, Antalya'ya 40 km, Antalya Havalimanı'na 45 km, Göynük merkeze 2 km, Phaselis antik kentine 12 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumdadır. 700 m uzunluğunda küçük çakıl ve kum olan Mavi Bayrağa olan plaja sahiptir.

Otel Olanakları İnternet Erişimi
Gece Klubü
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu
Sauna

24 Saat Resepsiyon
Çocuk Parkı
Buhar Banyosu
Hediyelik Eşya Mağazası
Banana

Basketball
Plaj Voleybolu
Bisiklet
Bilardo
Satranç

Dart
Futbol
Jetski
Mini Golf
Ringo

Dalış Sporları
Surf
Masa Tenisi
Tenis

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi