Fethiye Kelebek Vadisi Mavi Yolculuk Turu Turlar | uygun oteller
uygun oteller: Fethiye Kelebek Vadisi Mavi Yolculuk Turu Turlar

30 Haziran 2009 Salı

Fethiye Kelebek Vadisi Mavi Yolculuk Turu Turlar

FETHİYE KELEBEKLER VADİSİ MAVİ YOLCULUK TURU


Hergün hareketlidir.(Türkiyenin Her İlinden Katılıma Açıktır Fethiye'de buluşuyoruz)

TUR PROGRAMI

Fethiye turlarimiz hergün hareketlidir. Aşağıdaki program 8 günlüktür.visteğe göre 4 veya daha farklı gün alternatifleri mevcuttur. Buluşma yeri olan Fethiye Otogarında, rehberimiz sizi karşılayıp asagidaki programa göre sizi tur oldugu günler otelinizden alıp tur bitimi otelinize bırakacaktır.

1.Gün Cumartesi : FETHİYE-ÇALIŞ PLAJI Sabah Fethiye otogarında buluşma, otele yerleşme.Serbest gün,dinlenmece, yüzmece . Bol bol yüzüp eğleniyoruz.

2.Gün Pazar : YAKAPAK- SAKLIKENT Her tarafı şelalelerle kaplı Yakapark’ta öğle yemeği yiyip, Saklikent’e yürüyüş için hazırlanıyoruz. Saklıkent gezisi sonrası akşam Fethiye’deki otelimize dönüp serbest zaman.

3.Gün Pazartesi : FETHİYE KELEBEKLER VADİSİ Otelde alacağımız kahvaltı sonrası ünü Türkiye’yi aşmış Kelebekler vadisine gidiyoruz.Tekneyle Kelebekler Vadisi ne ulaşıyoruz.Burada Kelebekler Vadisi’ndeki şelaleyi ve kaplan cinsi kelebekleri görme fırsatı bulacaksınız.Daha sonra burada tekneyle Deve Plajı, Soğuksu, Ayanikola Adası, Korsan adası,Mavi Mağara koylarında yüzme imkanımız oluyor.

4.Gün Salı : FETHİYE –KAYAKÖY – ÖLÜDENİZ Rumlardan kalma bir hayalet köy olan ve günümüzde kültür sanat merkezine dönüşen Kayaköy gezisi ardından dünyanın en güzel koylarıdan birisi olan Ölüdeniz’deyiz.

5.Gün Çarşamba : FETHİYE-ÇALIŞLAR PLAJI Bugün serbest zaman. Dilediğinizce denizin ve güneşin tadını çıkarmayı sürdürebilirsiniz. Dileyenler Çalış Plajında farklı doğa sporlarını deneyebilirler. Bunlar Rafting, Dalış, Yamaç Paraşütü, At Safari, 7 Koylar Balık Turu vs.

6.Gün Perşembe : FETHİYE DALYAN-iZTUZU İlk olarak Dalyan’da çamur banyosu yapıyoruz. Kaunosun Kaya Mezarlarını gezip, öğle yemeğini yedikten sonra dünyaca tanınmış ve koruma altına alınan Karetta Karetta kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı İztuzu Plajı’na gidiyoruz. Burada vereceğimiz yüzme molasının ardından akşam üzeri Fethiye’ye geri dönüyoruz.

7.Gün Cuma : FETHİYE 12 ADALAR Bugün 12 Adalar Tekne Turuna çıkıyoruz. Saat 10:30 ‘da teknemiz hareket ediyor. İlk olarak Yassıca adasında 45 dakikalık bir yüzme molası veriliyor. Ardından Tersane Adası’nda yemek molası veriliyor. Sırasıyla Merdivenli Ada, Klopatra Adası ,Katrancı Koyu ,Göcek Adasındaki deniz molaları ardından akşam otele dönüş.

8.Gün Cumartesi : FETHİYE- ÇALIŞ PLAJI Artık son gün. Bu kadar aktivitenin ardından sizleri serbest deniz keyfi için bırakıyoruz. Dileyenler doğa sporlarından faydalanmaya devam edebilir.

HAREKET NOKTALARI VE SAATLERİ Fethiye Otogarda buluşma (Buluşma saati sizin geliş ilinize veya otobüs firmasına göre değişkenlik gösterdiğinden. Otobüs biletinizi aldıktan sonra lütfen bize varış saatinizin bilgisini iletiniz.

AKTİVİTELER Fethiye 'de Turda serbest günlerinizde Yamaç Paraşütü, Tekne turu, Rafting, Dalış, 7 Koylara balık turu, At Safari, Cambottur yapabilirsiniz.(Rezervasyon sırasında lütfen belirtiniz bu aktiviteler ayrıca ücrete tabidir.)

TURUN ZORLUK DERECESİ Sağlık problemi olmayan, doğayı ,denizi ,güneşi ve yürüyüşü seven herkes katılabilir.

TUR FİYATI
8 Gün Fiyat Düşük Sezon( 15 Nisan-14 Haziran) : 480.-TL
8 Gün Fiyat Yüksek Sezon( 15 Haziran-15 Eylül) : 520.-TL
4 Gün Fiyat Düşük Sezon( 15 Nisan-14 Haziran) : 310.-TL
4 Gün Fiyat Yüksek Sezon( 15 Haziran-15 Eylül) : 330.-TL

PEŞİN FİYATINA 5 TAKSİTLİ ÖDEME İMKANI
(Dört Günlük Turda ilk 4 günlük program uygulanır.)
Belirtilen Tur fiyatı 2 kişilik odada kişibaşı fiyatıdır.
Çocuk İndirmleri: 00-06 yaş birinci çocuk ücretsiz /07-12 yaş çocuk %50 indirimlidir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi