Residence Otel İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Residence Otel İstanbul Otelleri

30 Haziran 2009 Salı

Residence Otel İstanbul Otelleri

Residence Otel İstanbul

Oda & Detaylar: Otel Residence; Değişik inançları ve çeşitli etnik toplulukları biraraya getiren İstanbul'un Rumeli yakasındaki Beyoğlu semtinde renkli ve karma bir sosyal yapı görebilirsiniz. Tarihi, kültürel yapısı ile son dönemlerde gerek İstanbul'luların gerekse turistlerin ilgi odağı haline gelmiş; otantik havanın en güzel şekilde hissedildiği Beyoğlu'nun merkezinde bulunan hava alanına 25 dakika uzaklıktadır. Beyoğlu'nun tarihi mimarisine uygun olarak dekore edilmiş olan Otel Residence kendinizi evinizde gibi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

Oda Özellikleri: Kendinizi evinizde hissettirecek şekilde dekore edilmiş olan 40 tane standart ve 6 tane Suit odanın herbirinde modern banyo, uydulu tv ve müzik sistemi, minibar ve sıcak – soğuk split klima bulunmaktadır. Direkt telefon sistemi ile ayrıca 24 saat boyunca hizmet veren oda servisi mevcuttur.

Servis & Hizmetler: Tarihi Istanbul Şehrinde olduğu gibi bugünü ve geçmişi en güzel şeklinde yansıtan lobbyde hafif müzik eşliğinde hem modern ortamda oturup içkinizi yudumlayabilir hem de antik bölümde satranç veya tavla oynarken sıcak bişeyler içebilirsiniz. Lobide ayrıca Wireless Internet mevcut olup Internet Servisinden yararlanabilirsiniz. Resepsiyondan özel eşyalarınız için kasa alabilir, istediğiniz yabancı döviz kurunu değiştirebilirsiniz.

Yeme & İçme: Girişin yan tarafından aşağı inilerek ulaşılan restoranda sizin ağız zevkinize en uygun şekilde hizmet vermektedir. Sabahları zengin menüsü ile açık büfe olarak sunulan kahvaltı; öğlenleri ve akşamları ise en güzel Türk yemeklerinden oluşan mönülerle hizmet veren restoran ayrıca kalan grupların isteği doğrultusunda özel olarak special yemekler sunulmaktadır.

Eğlence ve Aktiviteler: İstanbul'un en meşhur caddelerinden biri olan, Beyoğlundaki Istiklal Caddesinden 30 mt. içerde olan Otel Residence hem sosyal hem de kültürel olarak şehrin merkezinde bulunmaktadır. Trafiğe kapalı olan İstiklal Caddesi İstanbul'un en önemli alış veriş merkezi olup üzerinde birçok butik, mağaza, cafe ve restaurantlar bulundurmaktadır. Tarihi yerlere yakın, sosyal etkinliklerin merkezinde olan bulunması açısından gezebilir, eğlenebilirsiniz.

Konum: Merkezde Beyoğlu'nda yer almaktadır

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi