kristal Otel Adana Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: kristal Otel Adana Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

kristal Otel Adana Otelleri

kristal Otel Adana Otelleri


Kristal - Genel Otel Özellikleri

Kristal Otel, 3 yıldız standartlarındaki hizmeti ve sağladığı konforla Anadolu misafirperverliğini kusursuz bir şekilde hizmetinize sunmayı prensip edinmiştir; dekorasyonundan servisine kadar tüm ayrıntılarıyla özenle hazırlanan servisleri ile kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Adana Şehir merkezinde Küçüksaat’te şehrin tarihi yansıtmakta olup Adana Havaalanı’na 5 dakika uzaklıktadır. Adana’nın eğlence ve ticaret merkezinde yer almaktadır.

Oda Görünümleri
Kristal Otel Özellikleri; 36 standart, 6 suite odası bulunmaktadır. Odalarda; tv, minibar, direkt telefon, split klima, banyo (duşa Kabinli), saç kurutma makinesi, her odada bağımsız dijital uydu yayını, ve kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır.

Yiyecek ve İçecekler
Kristal Otel'de; 160 kişilik 2 adet restoranı mevcut durumdadır.

Herşey Dahil
SUDE Salon 10 kişiden 80 kişiye kadar her türlü toplantı,seminer ve ziyafetleriniz için deneyimli personel ve teknik ekipmanları ile hizmetinizdedir.

Toplantı ve Kongre
Adana Kristal Otel'de; 80 kişilik Sude Salonu, her türlü toplantı, seminer ve ziyafetleriniz için teknik ekipmanlarıyla hizmetinizdedir.

Otel Servisleri
Kristal Otel'de; Çamaşırhane servisi, uyandırma servisi, internet, 24 saat oda servisi, kapalı otopark, vale servisi, kuru temizleme servisi ve emanet kasa hizmeti bulunmaktadır.

Ulaşım
Kristal Otel Adana merkez de bulunmaktadır.Adana havaalanına 5 dakika uzaklıktadır

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi