Saturn Palace Resort Otel - Antalya Lara Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Saturn Palace Resort Otel - Antalya Lara Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

Saturn Palace Resort Otel - Antalya Lara Otelleri

Saturn Palace Resort Otel - Lara


Otel BilgisiAntalya'nın incisi Lara'da kurulan Saturn Palace Resort iki ayrı bölümden oluşmaktadır. 100.000 m2 lik alan üzerine kurulmuştur. Otel kendine özgü atmosferi ile Akdeniz kıyılarının gizemli güzelliklerini sizlere sunuyor.

Otel Özellikleri
Gün boyu yiyecek ve içecek aktivitelerinin (gözleme, kumpir patates, haşlanmış mısır ve meyve) yanı sıra Lobby’de çay, kahve ve pasta çeşitleri ile devam eden servis akşam restaurantta Türk ve dünya mutfaklarından seçkin yiyeceklerden oluşan açık büfenin yanında Osmanlı, İtalyan ve balık menülerinden oluşan seçenekler ile a'la Carte Restaurantlarla, gece yarısı büfesi ile devam eder.


Otelde içecek servisini yapıldığı, birbirinden güzel içecekleri bulabileceğiniz Lobby Bar, Snack Bar, Pool Bar olmak üzere 3 adet bar bulunmaktadır.


Ayrıca otelde açık, ısıtmalı kapalı, aqua havuzu, 15 kişilik kapalı jakuzi havuzu, açık çocuk havuzu, aqua çocuk havuzu, ısıtmalı kapalı çocuk havuzu, sörf, kano, deniz bisikleti, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran, dalış okulu, tenis kortu, masa tenisi, mini futbol sahası, plaj voleybolu, jimnastik salonu, aerobik, step, jogging pisti, mini golf alanı, internet cafe, dart, bilardo, TV salonu, çocuk kulübü, bebek bakıcılığı, fitness salonu, sauna, hamam, buhar odası, jakuzi, massage ve güzellik salonu gibi servis ve aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Oda Özellikleri
Otelde 221 oda mevcuttur. Bütün odalarda balkon, merkezi klima, elektronik kartlı kilit sistemi, minibar, satellite TV, dijital kasa, direkt hat telefon, küvetli banyo ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Antalya - 20 km

Antalya Airport - 15 km

Konum BilgisiAntalya, Lara'da bulunan Saturn Palace Resort, Antalya Havalimanı'na 15 km, Antalya merkeze 20 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumda olup, ince kumlu, mavi bayrak ödüllü, duş ve soyunma kabinleri olan plaja sahiptir.

Otel Olanakları Konferans Olanakları
Gece Klubü
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu
Kapalı Yüzme Havuzu

Sauna
Buhar Banyosu
24 Saat Oda Servisi
Döviz Değişimi
Hediyelik Eşya Mağazası

Banana
Plaj Voleybolu
Bilardo
Dart
Futbol

Jetski
Mini Golf
Paraşüt
Dalış Sporları
Surf

Masa Tenisi
Tenis

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Burası benim Otel burada cok güzel anılarımız gecti tavsiye ederim ......

About me

Şarkı Sitesi