Club otel Nena- Side Antalya Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Club otel Nena- Side Antalya Otelleri

2 Temmuz 2009 Perşembe

Club otel Nena- Side Antalya Otelleri

Club otel Nena- Side



Otel BilgisiGüneş, deniz ve doğanın birleştiği Manavgat'ta, 100 dönüm arazi üzerine kurulu Club & Hotel NENA sizlere huzurun, mutluluğun ve özgürlüğün birlikte yaşanabileceği bir tatil sunuyor.

Club & Hotel Nena 1 ana bina ve Osmanlı mimarisine sahip bungalow tipi apartlar içerisine konumlanmış 590 odadan oluşmaktadır.

Otel Özellikleri
Club & Hotel NENA’da her yaş, zevk ve kültüre uygun eğlence, aktivite bulabilirsiniz. Sınırsız eğlence ve aktiviteler, konularında uzman ve tecrübeli animatörler tarafından sunulur. Gün içerisinde su sporları aktivitelerine katılabilir veya ince kum sahilde plaj voleybolu oynayabilirsiniz.


Profesyonel donanıma sahip olan fitness salonu kondisyon, vücut geliştirme imkanları ile profesyonel olarak hizmet vermektedir.


Masaj terapilerinin, Türk hamamında geleneksel kese ve köpük uygulamalarının, yüz ve vücut bakımlarının yenileyici etkisini yaşayabilirsiniz.

Oda Özellikleri
Otelde 590 oda mevcuttur. Bütün odalarda küvet, saç kurutma makinesi, uydu TV, uluslararası telefon, minibar, kiralık kasa, merkezi sistem klima, ve balkon bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Antalya Havalimanı - 80 km

Manavgat - 13 km

Antalya - 80 km

Side - 15 km

Konum BilgisiClub & Hotel Nena, Antalya Havalimanı'na 80 km, Manavgat'a ise 13 km, Antalya'ya 80 km, Side'ye 15 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumda olup, kum & çakıl taşlı geniş bir plaja sahiptir.

Otel Olanakları İnternet Erişimi
Gece Klubü
Fitnes
Açık Yüzme Havuzu
Kapalı Yüzme Havuzu

Sauna
Çocuk Parkı
Buhar Banyosu
24 Saat Oda Servisi
Hediyelik Eşya Mağazası

Plaj Voleybolu
Bilardo
Futbol
Mini Golf
Masa Tenisi

Tenis

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi