Paris Turları Yurt Dışı Turları | uygun oteller
uygun oteller: Paris Turları Yurt Dışı Turları

28 Haziran 2009 Pazar

Paris Turları Yurt Dışı Turları

Paris Turları Pegasus Havayolları ile 3 Gece


18, 25 Haziran ve 02, 09, 16, 23, 30 Temmuz

06, 13, 20, 27 Ağustos ve 03, 10 Eylül hareket







1 .Gün ISTANBUL – PARİS
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Jollytur konruarı önünde siz değerli konuklarımızla 03:00’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının H9 403 sefer sayılı uçuşu ile 05:10’da Paris’e uçuş. Yerel saat ile 07:55’te varış ve havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle Paris şehir turu. Bu turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli ve Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otele transfer. Odaların alınmasının ardından dinlenebilmeniz için serbest zaman. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Paris by night ve Lido Show turuna katılabilirler (120 Euro). Geceleme otelinizde.

2.Gün PARİS
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek Eiffel Kulesi, Seine Nehri gezisi ve Ressamlar Tepesi turuna katılabilirler (90 Euro). Dümdüz bir ova üzerine kurulmuş görkemli Paris şehrinde ufka her baktığınızda bütün ihtişamıyla karşınıza çıkan ünlü Eiffel kulesi gezimizde 200 yıllık asansörlerle 2. katına ulaştığımızda Paris’i bu kez Eiffel kulesiz panoramik görüntüleri ile karşımızda bulacağız. Daha sonra Paris şehrini tam ortasından ikiye bölen Seine Nehri üzerinde gezinti yapıyoruz. Gezimizin son durağı olan ve Ressamlar Tepesi olarak bilinen Montmartre mahallesinde, tüm şehre tepeden hakim manzaralı bahçeleriyle ünlü Adaklar Kilisesini ve daracık tipik Paris sokaklarını rehberiniz eşliğinde geziyoruz. Tur bitimin de otele transfer. Geceleme otelinizde.

3.Gün PARİS
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilebilecek olan tam gün Disneyland turuna katılabilirler (90 Euro). Paris’e 36 km. uzaklıktaki Disneyland park gezimizde, Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, Çılgın Maden Treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip korsanları Mağarası, Bebekler Dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşama imkanı. Tur bitiminde Paris otelimize dönüş. Geceleme otelinizde.

4.Gün PARİS – İSTANBUL
Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Ardından havalimanına transfer ve Pegasus Havayollarının H9 404 sefer sayılı uçağı ile 18:10’da İstanbul’a uçuş. Yerel saat ile 22:20’de Sabiha Gökçen Havalimanına varış ve turumuzun sonu.

OTELLER 2 Kişilik
Oda Kişibaşı Tek Kişilik
Oda farkı 3 – 11 Yaş
Çocuk 0 – 2 Yaş
Çocuk
3* Corona Rodier Hotel
( Opera Bölgesi ) 349 Euro 150 Euro 299 Euro
150 Euro

3* Sup. Pavillon St.Augustin
( Opera Meydanı ) 449 Euro 200 Euro 399 Euro
150 Euro

4* Sup. Millenium Hotel Paris Opera
( Opera Meydanı ) 549 Euro 300 Euro 499 Euro
150 Euro

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi