best spa Otelleri Spa Oteller | uygun oteller
uygun oteller: best spa Otelleri Spa Oteller

30 Haziran 2009 Salı

best spa Otelleri Spa Oteller

Bu sayfada merak edilen Ülkemizde yaygın olan Spa hakkında bilgiler bulabilir yorumlarınızı yazabilir sizde Spa hakkındaki bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Spa Suyla Gelen Sağlık

Spa son zamanlarda çok duyduğumuz bir kelime olup özellikle sağlıklı olmanın olmazsa olmazı olan “su” ,”Spa latince”, “Sanus Per Aquam” suyla gelen sağlık anlamına gelir. Sağlığımız için suyun önemini biliyoruz. Sağlıklı olabilmemiz için su şart. Doğada bulunan suların vücudumuza farklı faydalı olmakta örnek verecek olursak Tuzlu Su havuzlarına girdiğimizde bedenimizdeki şişkinliklerin yok olmasında faydalı oluyor, sıcak tuzlu su ise tüm beden ağrılarına fayda sağlıyor. Özellikle kaya tuzu ile su insan vücudunu dinç kılıyor.

spa


Günümüzde Tatil Bölgelerimizdeki hizmet veren Otellerin genelinde bu spa uygulamaları yapılıyor.

Su terapileri su dolu küvete giriyorsunuz, sizi rahatlatan renk geçidi başlıyor, su masajı ile renkler âleminde uçuyorsunuz. Hidroterapi, :Su ile iyileşme, su masajı eşit olarak tüm vücudunuza masaj yapıyor! Su sanki her hücrenizi teker teker sağlıklı ve dinamik bir biçime getiriyor. Su masajından sonra derin bir uyku sizi tüm sorunlardan, stresten arındırıyor. Su içinde yapılan spor, diğerinden çok daha etkili, çünkü su içinde zorlanmadan tüm fiziksel hareketleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Tüm SPA merkezlerinde muhteşem uygulamalar yapılıyor. Ama evimizde de su kürlerini rahatlıkla uygulayabiliriz

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi