THE MARMARA OTEL İstanbul Oteli | uygun oteller
uygun oteller: THE MARMARA OTEL İstanbul Oteli

1 Temmuz 2009 Çarşamba

THE MARMARA OTEL İstanbul Oteli

THE MARMARA OTEL
Istanbul - Taksim





The Marmara Istanbul’da kalan misafirler, super luks bir konaklama tecrube edecekler… The Marmara Istanbul’un konuk tatmini ve ustun hizmet standartlarina bagliligi, odalarin duzeni ve gorunumundeki her detaya gosterilen dikkatte kendini belli etmektedir. Her odada kablolu televizyondan direkt aramali telefona, sac kurutma makinesinden guvenlik kasasina kadar genis bir hizmet yelpazesi ve ozenle yerlestirilmis olanaklar mevcuttur.

Konuklar, bircogu panoramik Istanbul ve Bogaz manzarali 2 Club Kati, 16 Junior Suit, 2 Executive Suit ve 2 Presidential Suit’in de iclerinde bulundugu 367 luks odadan birini secebilirler.
The Marmara Istanbul, is icin seyahat edenlerin daha ozel ihtiyaclari oldugunu biliyor. Bu nedenle misafir odalarimizda, is icin seyahat edenlerin de aradiklarini bulmalari ve her turlu hizmete aninda erisebilmeleri icin laptop baglantilari, ses postasi mesaj servisi, ve hatta kucuk toplantilar duzenleyebileceginiz bir alan bile bulunmaktadir.
Yuksek kaliteli servis ve en son teknolojik standartlarinin odanizda bulunmasinin yani sira The Marmara Istanbul ozellikle is seyahatinde olanlar icin siparis uzerine cesitli hizmetler de sunuyor.

The Marmara Istanbul konuklarina baska hic bir yerde bulamayacaklari istisnai konfor ve hizmeti, bir ayricaliklar dunyasini vaad ediyor. Avrupa’nin en guzel otellerinin gelenegini surduren Tha Marmara Istanbul, prestijli bir konaklama sunuyor. The Marmara Istanbul’da kalan konuklar, Istanbul’un kalbindeki hareketli kultur ve ticaret merkezi Taksim’de luks bir konaklamanin tadini cikariyorlar. Istanbul’un yedi tepesinden en yukseginin ustune kurulmus The Marmara Istanbul, misafirlere, Bogaz’i, Harem’i ve bunlara ek olarak Marmara Denizini kapsayan, gozun gorebilecegi en genis alan boyutlarinda bir manzara sunuyor.
The Marmara Istanbul is dunyasinin en cok tercih ettigi otellerden biridir. 14-50 kisilik alti (6) toplanti salonundan olusan Toplanti & Is Merkezi, size dinamik ve hareketli bir calisma ortami sunuyor. Toplanti odalarinda, her turlu sunumlarinizi kolaylikla yapabileceginiz teknik imkanlar ve dogal isikli aydinlatma mevcuttur. Toplanti & Is Merkezi’nin eksiksiz olanaklari, rakipsiz yemek ve icecek servisiyle ve The Marmara Istanbul’un sartsiz musteri tatmini prensibiyle mukemmellige ulasiyor.

Yarim saatlik ferahlatici bir havuz sefasindan sonra Istanbul’un ve Bogaz’in goz alabildigince uzanan essiz manzarasiyla karsilastiginizi hayal edin. Sonra da Havuz Bar’dan aldiginiz ickinizi gunesin altinda sereserpe guneslenirken yudumladiginizi…

Formda kalmanin eglenceli yolu… The Marmara Istanbul’un yolu.
Egzersiz ve rahatlama, eksiksiz ve zamaninda hizmet esliginde…
Istanbul’un kalbinde, modern ve eksiksiz 1000 metrekare Fitness Center’da, aerobik aletleri ve agirlik calistirici aletlerle, Jakuzi’den buhar odasina, saunadan hamama kadar luks olanaklarla ve dogal enerji icecekleriyle saglikli ve lezzetli besinler sunan Vitamin Bar’la hizmetinizdeyiz… Tabii ki The Marmara Istanbul’da.

Taksim Meydanina bakan, yere kadar uzanan pencerelerin onundeki her turlu aletle calisma imkanina sahip oldugunuz Fitness Center’da zindelik hissi veren bir calismanin ardindan rahatlatici bir masaj yaptirmayi ya da solaryumda bronzlasmayi unutmayin…

Egzotik yonunuzu kesfedip Oriyantal dansin guzelligini bizzat denemeye ne dersiniz?

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi