Bella View otel / Girne / Kıbrıs Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Bella View otel / Girne / Kıbrıs Otelleri

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Bella View otel / Girne / Kıbrıs Otelleri

Bella View otel / Girne / Kıbrıs


Bella View tarihin ve doğa güzelliklerinin içiçe yaşadığı Beşparmak Dağları yamaçlarında bulunan Bellapais (Beylerbeyi) köyü sınırları içerisindedir. Bölgenin sembolü haline gelmiş olan 12. yüzyıl harikası Bellapais Manastırına 3 dakika mesafede bulunan Bella View, doğa ve tarih meraklılarına ev sahipliği yapmaktadır.


Editörün Açıklaması
Muhteşem bir Akdeniz manzarası ile misafirlerini ağirlayan Bella View Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve tek kayıtlı butik oteli olma özelliğiyle tarihi Bellapais manastırına ev sahipliği yapan Bellapais Köyü sınırları içerisinde yer alıyor. Girne’ye sadece 3 km. uzaklıkta bulunan otelin girişinde ilk farkedilen taze çiçeklerin kokusu. Yağlıboya tablolar zarafetle duvarları süslerken, geleneksel tarzda biçimlendirilen oturma odası sıcaklık ve sükunet yayıyor. Gruplara 500 m2’lik eğlence ve toplantı salonu da sunan otel, yazları ve hafta sonlarıysa havuz başında jazz, soul, blues canlı müzik etkinlikleri düzenliyor. Jazz lounge, a la carte restoran ve bar, mini golf, driving range hizmetleri ise konuklarına hayattan aldıkları “tat”larla baş başa kalma imkanı sağlıyor.

HIP’s TIPs
Otelin bahçesinden toplanan fesleğen ve diğer bahçe baharatlarıyla marine edildikten sonra üç parça halinde ızgara edilen, tabakta aralarına közlenmiş sebze eşliğinde üzerine peynir eritilerek kule haline getirilmiş fesleğen soslu acılı piliç bonfile otel mutfağının favori yemeği olarak beğeni topluyor.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi