Voyage Sorgun Side Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Voyage Sorgun Side Antalya

21 Ekim 2009 Çarşamba

Voyage Sorgun Side Antalya
































Genel bilgiler:

Yeşillin bin bir tonu içerisinde Voyage kalitesini yaşatan Voyage Sorgun, her yaşa ve her zevke hitap ediyor. Voyage Sorgun; tesisi çevreleyen çam ağaçlarıyla kaplı Sorgun Ormanı, yüzme havuzlarının çokluğu, sevimli sincapları, mavi bayraklı sahili, sabahın erken saatlerine kadar hizmet veren diskoları ve birçok a la carte restoranıyla hem çocuklu aileler, hem de çiftler için doğru bir tercih oluyor.

Her biri özenle dekore edilmiş standart odalara alternatif olarak, bahçe ve villa tipi odalarda konaklama imkanı da sunuluyor. Denize sıfır olan Voyage Sorgun'da konuklara birçok su sporu yapma imkanı sağlanıyor. Ayrıca tesiste hem gündüz hem akşam sürekli bir animasyon ekibi bulunuyor. Akşam şovları ve canlı müzik performansları ise öne çıkan eğlence aktiviteleri.

İlgi Çekici BilgilerVoyage Sorgun, yemyeşil Sorgun Çam Ormanı'nın içinde bulunuyor. Tesis inşa edilirken ağaçlara zarar verilmedi ve pek çok villanın tasarımı doğal hayatı etkilemeyecek şekilde yapıldı.
Birçok kez Avrupa'nın en büyük tur operatörü şirketlerinden biri olan Neckermann'ın “En İyi 100 Otel Primo” listesine giren Voyage Sorgun, 2005 yılında da listeye giren yedi Türk otelinden biri oldu.
Voyage Sorgun önderliğinde, Sorgun Ormanı'nda çevre temizlik çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalara tüm tesis personeliyle birlikte, isteyen konuklar da katılabiliyor. Doğaya gösterilen saygı konuklar tarafından da büyük ilgi görüyor ve katılımcı sayısı giderek artıyor.
Voyage Sorgun'da her yıl geleneksel ağaç dikim günleri düzenleniyor. Tesisin çevreye gösterdiği duyarlılık Turizm Bakanlığı tarafından da ödüllendirildi.
Voyage Sorgun'un hemen karşısında koşu ve yürüyüş yapılabilecek bir orman alanı bulunuyor. Voyage Sorgun, bu özelliği taşıyan tek tesis olarak dikkat çekiyor.
Voyage Sorgun Fotoğraflar Videolar


Odalar:

Bahçe Standart:

Odalarda balkon, halı kaplı zemin ve banyoda küvet bulunuyor.

Bahçe Aile

Buzlu camlı optik ara kapılı bölmelerden oluşan odalarda balkon, halı kaplı zemin ve banyoda küvet bulunuyor.

Bungalow StandartBahçe :

manzaralı bungalovlarda balkon, seramik kaplı zemin ve duş bulunuyor.

Bungalow Aile:

Bahçe manzaralı bungalovlarda balkon, seramik kaplı zemin ve duş bulunuyor.

Otel Kara:

Odalarda balkon, halı kaplı zemin ve banyoda küvet bulunuyor.

Otel Deniz:

Odalarda balkon, halı kaplı zemin ve banyoda küvet bulunuyor.

Otel Aile:

Kara veya deniz manzaralı odalarda balkon,halı kaplı zemin ve banyoda küvet
bulunuyor.

Suit:

Deniz manzaralı odalarda parke kaplı zemin, banyoda jakuzi ve küvet ile jakuzili güneşlenme terası bulunuyor.

Plaj Ve Havuz Bilgileri:

Plaj ve iskeleler
350 metre özel kum sahile sahip olan Voyage Sorgun'da Mavi Bayrak sertifikasına sahip sahil, doğal kum ve deniz kıyısından itibaren çakıllı. Sahilde iki adet içecek kiosku bulunuyor. Bu kiosklarda kutu Cola Cola, Ice Tea şeftali ve limon ile pet şişede limonata ve su servisi bulunuyor. Voyage Sorgun sahilinin hemen yanında 15.00-17.00 arası hizmet veren sabit (take away) meyve-sebze standı bulunuyor. Sahilde yer alan iskelelerden bir tanesi olan Adult Beach & İskele'de 16 yaşından büyük konuklara hizmet sunuluyor.


Her zevke özel havuz keyfi
Voyage Sorgun'daki havuzlardan Praga Pool, 16 yaşında üzerindeki konuklara hizmet veriyor. Çam ormanları içinde bulunan Relax Pool ise sessizlik içinde dinlenmek isteyen konukların tercihi oluyor. Voyage Sorgun içinde yer alan aquapark ise çocuklar ve gönlü genç olan konuklar tarafından tercih ediliyor. Ayrıca çocukların kullanımına yönelik iki adet çocuk yüzme havuzu da Voyage Sorgun'da hizmet veriyor.


Şık, konforlu ve çok sayıda şezlong
Voyage Sorgun'da havuzlar, iskeleler, amfi tiyatro üstü ve sahil dahil olmak üzere her biri oldukça konforlu ve şık tasarıma sahip olan 1800'ün üzerinde şezlong bulunuyor. Bazı şezlonglar sünger minderle bazıları da hasır şemsiye ile sunuluyor.


Eğlence ve Aktivite:

Animasyon:

Voyage Sorgun'da gündüz havuz oyunları ile başlayan animasyon gün boyunca devam ediyor. Akşam canlı müzik programları, amfitiyatroda her akşam farklı bir programla gerçekleştirilen Show Time ve cep sineması da bulunuyor.

Spor:

Tenis, plaj voleybolu, su sporları, mini golf, yeşil çim sahada mini futbol, dart, boccia, streetball Voyage Sorgun'da sunulan aktiviteler arasında yer alıyor.

Su Sporları:

Ücretsiz kano ve rüzgar sörfü (sertifikalı), ücretli olarak ise katamaran, banana, parasailing, jetski, ringo, su kayağı ve dalış okulu Voyage Sorgun'un özel aktiviteleri arasında yer alıyor.

Fitness:

Spa merkezinin içinde yer alan fitness salonunda pilates, step aerobic, ABS, Latin aerobic, su jimnastiği, streching, BBP, back fitness, aerobic oryantal, body fit, fitball tatil boyunca zinde kalmanızı sağlıyor.

Wellness&SPA:

Voyage Sorgun'un özel spa merkezinde hamam, sauna, buhar odası, fitness salonu ve kuaför sizi bekliyor.

Baklayı Çiftlerine Özel:

Voyage Sorgun'daki ilk konaklama gününde odada meyve sepeti ve şampanya ikramı çiftleri bekliyor.
Odada bornoz, terlik ve vazoda çiçek yer alıyor.
Konaklama sırasında uygun olan bir gün için odaya kahvaltı ikramı hizmeti veriliyor
(misafir ilişkileri ofisi balayı çiftleri ile temasa geçiyor ve gün belirleniyor).
Her sabah odaya gazete servisi (Türkçe) sunuluyor.
Bir akşam a la carte restoranlardan birinde rezervasyon (Teppanyaki hariç) hakkı tanınıyor.
Köy kahvaltısı ve a la carte kahvaltı için rezervasyon hakkı veriliyor.
Balayı çiftlerine Spa salonundan alacakları bir masaj için %50 indirim sunuluyor.


İletişim:

Manavgat Sorgun Yöresi,
Titreyengöl Mevkii / Antalya
Telefon: +90 242 756 93 00

Faks: +90 242 756 93 09

E-posta: sorgun@voyagehotel.com


  • Detaylı bilgi için:Voyage Sorgun
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi