Grida City Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Grida City Otel Antalya

18 Ekim 2009 Pazar

Grida City Otel Antalya




































Konaklama:


97 Standart (20-22 m2), 2 Suite oda (30m2 -55m2), 1 Engelli Odası, 204 yatak kapasitesiyle, tiyatro düzeninde Tam Donanımlı büyük bir toplantı salonuna sahip GRIDA CITY, şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta ve Uluslararası Kültür Parkı ile Sheraton Hotel, CAM PİRAMİT, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve ATİK (Antalya Tenis İhtisas Kulübü) karşısındadır. Odalarda, TV, Split Klima, Minibar, Direkt Telefon, Banyo & Tuvalet (Duşakabin), Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Halı, Resepsiyonda Kasa, Ayrıca 2 Toplantı Salonu, Park yeri, Çamaşır Servisi, yeşil Bahçesi, Antalya'daki en büyük alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ile misafirlerimizin alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayacaktır.

Konuklarımız, resepsiyona bir gün önce birdirilmek üzere ücretsiz shuttle servisi mevcut ve otele 900 m. uzaklıkta dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde plajı, Yarı Olimpik Havuzu, Lobby Barında eğlenirken, açık ve kapalı Restoranlarının yanında A'la Carte Restaurant'ındaki zengin mutfağıyla yeni lezzetler tadabilir, Tenis, Mini Futbol, LIFE FITNESS firmasına ait özel seri ekipmanlarla oluşturulan Fitness Center, Sauna, otelin karşısındaki yemyeşil park alanında yapabilecekleri Jogging gibi spor etkinlikleri ile hem keyifli zaman geçirip hem de formlarını koruyabilirler.....

Hayalini kurduğunuz servis, konfor ve kaliteyi Grida City'de bulabileceksiniz. İkisi suit, sınırsız konfora sahip toplam 100 oda, Grida City kalitesi ve ayrıcalığını yaşayabilmeniz için, 2009 yılında yeniden restore edilerek, tamamen sizin rahatınız ve hoşça zaman geçirmeniz için yeniden yapılandırıldı.


Odalarımızdaki Standart Özellikler;

Split Klima
Kablolu TV
Minibar
Direkt Telefon
Halı Zemin
Duşa Kabin
Saç Kurutma Makinesi
Balkon
Banyo ve Havuz Havlusu
Sabun ve Şampuan
Kasa (Resepsiyonda)
Yangın Alarm Sistemi
Bebek Yatağı


Yiyecek & İçecek...



Lobby barımızda dinlenip, açık-kapalı Restoranı ve Türk Mutfağı'nın spesiyaliteleriyle servis veren A'La Carte restoranımızda yeni lezzetler keşfedebilirsiniz.

GRIDA CITY
****
Meltem Mah.
100.Yıl Bulvarı.
No:112, 07050
ANTALYA / TURKEY

T:+90(242)238 5500 (15Hat)
F:+90(242)238 5516

www.gridacity.com
info@gridacity.com


  • Detaylı bilgi için:Grida City Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi