Onuncu Köy Otel Kumluca Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Onuncu Köy Otel Kumluca Antalya

20 Ekim 2009 Salı

Onuncu Köy Otel Kumluca Antalya

























































Hakkımızda:

Otelimize ayak bastığınız andan itibaren sıcak ve eksiksiz servisimiz size hizmet etmeye başlayacaktır .Hizmetlerin kalitesini bizi daha önce ziyaret eden ve yaşadıkları güzellikleri anlatan konuklarımızın doldurduğu ziyaretçi defterimizden öğrenebilirsiniz. .Ayrıca otelimizde 24 saat servis ve sıcak su servisi bir de mini marketimiz ile hizmet vermekteyiz .

Bölge:

Adrasan, yeni adıyla Çavuşköy, 2 kilometre uzunluğundaki kumsalıyla denize girip güneşlenmek isteyenler için cazip bir seçenek.
Adrasan, yerli köy halkının turizm yaptığı ender yerlerden biri. Adrasan'daki tesislerin yüzde 80'ini Çavuş Köy sakinleri işletiyor.Buradaki tesislerde kaldığınızda kendinizi birkaç gün içinde aileden biri gibi hissetmeye başlıyorsunuz.
Gezi tekneleri Adrasan'dan çevredeki koylara günübirlik turlar düzenliyorlar. Adrasan'a bir saat uzaklıktaki Suluada, Sazak ve Ceneviz koyları teknelerin uğrak yerleri. Yörenin yerlileri Suluada'dan çıkan suyun aç karnına içildiğinde böbrek taşlarını düşürdüğünü iddia ediyor.

Adanın batısında mozaik görünümlü siyah ve beyaz taşlarla bezeli kumsalda denize girebilirsiniz. Kuzeydeki Sazak limanı da suyuyla tanınıyor. Sazak'ın suyunun bağırsaklara iyi geldiği söyleniyor. Sazak limanı doğal bir havuzu andırıyor.
Yöre, Helenistik çağdan izler taşıyor. Yıllarca sit alan olması nedeniyle beton yığınına dönüşmeyen beldenin denizi, sığ olduğundan yüzme bilmeyenler ve çocuklar için çok uygun. Sörf, su kayağı gibi aktivitelere kucak açan koyun 25 metre sualtı görüş mesafesinin olması, balıkadamları yöreye çekiyor.

İletişim:

Deniz mah. Çakmak Cad. No 412
Tel : 0090-242-8831253
Tel : 0090-242-8831147
Fax : 0090-242-8831297
Cep : 0090-532-2346127

Adrasan (Çavuşköy)
ANTALYA / TÜRKIYE


  • Detaylı bilgi için:Onuncu Köy Otel Kumluca
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi