Argos Otel Kaleiçi Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Argos Otel Kaleiçi Antalya

24 Ekim 2009 Cumartesi

Argos Otel Kaleiçi Antalya






















Hakkımızda

İnsanoğlu kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendiğinden bu yana keşif arzusuyla dolu olmuştur. Keşfetme arzusu tekerleğin icadı ile başlayarak ulaşımda uzayın derinliklerini de içine alan yeni yerler bilme ve tanıma arzusu ile şu anda geldiğimiz deniz, hava ve kara ulaşımında hız ve teknoloji noktasına getirmiş bulunmaktadır.. Bu yalın gerçeği ülkemizin sahip olduğu değerlerle paralel düşündüğümüzde Anadolu'nun bir dört yol ağzı, bir durak, bir kesişme noktası olduğunu son derece net bir şekilde görebiliriz. Üzerinde yaşadığımız topraklar birçok Anadolu kültürü tarafından inceden inceye oluşturulmuş ve zenginleştirilmiştir; Orta Anadolu'nun ırak ve ıssız bir dağında, bir Hitit vatandaşı Mısırlı'larla insanlık tarihinin ilk barış anlaşmasını "Kadeş'i" imzalamak için oturduğunda ne kadar gurur duyduğunu kulağınıza fısıldayabilir, bir Frigyalı, kralları Midas'ın uzun eşek kulaklarının sırrını size söyleyebilir, kederli bir Troyalı, Çanakkale'nin parıltılı bir sahilinde savaşı neden kaybettiklerini açıklayabilir, Lidyalı bir tacir, ticarette ilk parayı neden keşfettiklerinin sırrını anlatabilir Felsefenin babasının doğduğu Milet'te matematiğin temel kurallarını öğreten Tales'in coşkusunu, zeytin ağaçlarının gölgesinde hissedebilir, Anadolu doğumlu Aziz Paulus'un acılarla dolu misyonun ta derinliklerine dek onu izleyebilir, Demre'de denizcilerin, tüccarların ve çocukların koruyucusu Noel Baba'ya uğrayabilirsiniz Bir Osmanlı, Ayasofya'nın girişinde kenti fethettiklerinde bu büyülü başyapıt karşısında nasıl kendilerinden geçtiklerini ifade edebilir ve son olarak, ölen bir padişahın tebaasından mucizevi bir devrimle yeni bir ulus yaratan vatandaşlarıyla gurur duyan bir Türkiye ile karşılaşabilirsiniz. Tüm bu bilinen gerçekleri yerinde keşfetme arzusu size "tatil" kavramını cağrıştırıyor ise , tatil sizin için büyük ve zincir otellerde ,deniz, havuz ve guneşten ibaret değil ise ,sıcak insan ilişkilerinden keyif alıyorsanız, Argos Hotel "tatil felsefenize" uygun ,günlük keşif turlarınıza evsahipliği yapacak ,geçmişin izlerinde modern bir konaklama imkanı sağlayacaktır.

Konaklama

Otelimizde sauna, kapalı restoran, bahçe-havuz restorant bar ,yüzme havuzu, 29 klimalı (5 jakuzili, 24 duş) minibar, satelit tv,internet bağlantısı, güvenlik kasası, saç kurutma gibi imkanları ile üstün servis anlayışımız vardır .

Hizmetler

Gezi ,tur danışmanlık, organizasyon; Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini göz önüne aldığımızda , tarihteki birçok uygarlığın kalan izlerini keşfetmek sizin tatil programınıza ayrı bir renk katacaktır , bu anlamda siz sayın misafirlerimize günlük geziler , yat gezileri, alternatif tur programları kişisel istekleriniz doğrultusunda tur programları hazırlamaktayız. Laundry Otel-havaalanı-otogar transfer

İletişim

Tuzcular Mah. Balıkpazarı Sok. No:6 07100 Kaleiçi / Antalya - Türkiye
Tel : +90 242 247 20 12 / 247 20 13
Fax : 90 242 241 75 57
E-Mail : argos@argoshotel.com

  • Detaylı bilgi içibn:Argos Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi